Reklama

Reklama

Zákon gangu - Série 7

(série)
USA, 2014, 13 h 50 min (Minutáž: 51–81 min)

Tvůrci:

Kurt Sutter

Kamera:

Paul Maibaum

Hrají:

Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior, Dayton Callie, Kim Coates, Drea de Matteo, Tommy Flanagan, David Labrava, Niko Nicotera, Theo Rossi (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (8)

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda musím říct, že ačkoliv mě všechny série bavily, tak jsem už ráda, že to skončilo...Zjistila jsem, že když člověk pořád sleduje násilí a vyřizování účtů, tak začne mít nutkání se začít taky tak chovat a to mě celkem začalo děsit...Teď si dám opravdu veeeelkou pauzu od násilných filmů...Za mě 85% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel se naplnily moje obavy po šesté sérii. Už po několikáté se stalo, že dobrý seriál po nějaké řadě začne závratně klesat, nebo jde dokonce i do háje (česky: do hajzlu). Poslední řada SOA je hodně zmatečná a vaří děj z kalné vody. Všemi milovaný darebák Jax už pozbyl většinu sympatií, protože se z něj stal totální kretén. Děj je složen z lokálních bitek vyvolaných SOA (Jaxem) a snahou buď vyhladit, nebo proti sobě popudit okolní gangy všech barev, t.j. černé, hnědé, žluté, sem tam i bílá mrtvola. Jaxova matka Gemma - jak já si přál, aby už tu sebevědomou starou mrchu, prouzenou tabákem a vlastním egem, už někdo sejmul. A mezi tím spousta neplodného natahování minutáže, aby byla celá nová série. Poutavost mělo asi zvednout stále víc realisticky zobrazované vraždění a mučení, ale vyznívalo to spíš samoúčelně. A závěr snad měl vyznít jako něco úžasného? Seriál jako takový je úžasný, bohužel při 7-mi řadách mu od půlky docházel dech. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I realized, as I think you did, a good father and a good outlaw can't settle inside the same man. I'm sorry, J.T." V záverečnej sérii Sons of Anarchy naplnili svoj názov. Inak ako anarchia či chaos sa udalosti, ktoré spustila vraždy Tary ani nedajú nazvať. Miestami bolo až smutné sledovať ako oklamaný Jax ničí všetko, za čo urputne bojoval v predchádzajúcich sériach. Siedma séria naplnila očakávania, posledné tri epizódy sú veľkolepým vyvrcholením, ktoré asi nikoho kto so seriálom vydržal až do konca nemôžu nechať chladným. Možno by menšie okresanie úvodných častí zvýšilo celkovú údernosť rozlúčkovej série, napriek ide celkovo o veľmi podarené ukočenie. ()

Galerie (305)

Reklama

Reklama