Reklama

Reklama

Želví nindžové III

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles III (více)
Trailer

Želvy cestují časem zpět do dob starověkého Japonska, kde mohou trénovat bojová umění. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byl ne tomhle filmu v kině (bylo mi, tuším deset) a rozhodně jsem zklamán nebyl. Nedávno jsem se rozhodl pro opětovné shlédnutí a s jistým překvapením přiznávám, že jsem se bavil opět. Snad to bude tou mou slabostí pro tu sympatickou želví čtyřku, která ve mě přežívá zhruba od mých osmi let a nebo je to možná tím, že to rozhodně není tak špatné, jak se traduje. Scénář je hodně nevyrovnaný a dobré scény střídají záběry, které jsou až nechutně "rodinné". To je ostatně největší problém celého filmu, že oproti svým předchůdcům až příliš často se na něj hodí nálepka "rodinný film". Celkově je to však celkem dobře natočené, želvy hláškují a perou se a zvolené prostředí rozhodně není na škodu.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $42,273,609Tržby Celosvetovo $48,400,000║ Až príliš suchý banálny dej, z minimom scén ktorá stoja aspoň za niečo málo, zbytočné pokračovanie. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejhorší z hraných snímků o želvách ninža. Nenašel jsem ani jeden výjimečný, překvapující nebo dech beroucí okamžik a třetí díl se zelenými hrdiny se stal již na stálo podprůměrnou zábavou pro nejmenší. Velká škoda, protože moje oblíbenost zelených čtvernohých potvor je stálá a já se moc těšil na nový příběh. Poprvé viděno v kině stejně jako všechny ostatní díly, když jsem byl ještě malý a i v mém věku mě film vůbec neokouzlil jako jeho předchůdci, kteří pro mě byli výjimeční. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 21 000 000 $ Otvárací Víkend: 12 419 597 $ (v 2 087 $ Kinách) Tržby USA: 42 273 609 $ Tržby Celosvetovo: 48 400 000 $ ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tohle mam snad doma jeste natocene, ale uz nemam video. Nevadi, treba to budou davat zase v televizi, urcite bych s ena to rad podival zase :) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

no comment, horší jak dvojka, ale zase jsem na to sklamání byl více připraven, takže nakonec možná i lepší jak dvojka :: (( ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Stále je to pozeratelné. Korytnačky nestratili nič zo svojho humoru, či akcie a pokiaľ vám nevadí drobná zmena dizajnu korytnačiek a tupý príbeh, tak je to v pohode stravitelná jednohúbka a zároveň fajn pokračovanie, ktoré je odlišné, ale stále zábavné. 55% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Narýchlo zbúchaná lacná báchorka. Korytnačky a cestovanie v čase? Do stredovekého Japonska? Nuda. Už ako decko ma to nebavilo. A ak to nebaví osemročné decko, tak koho, preboha? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

No, očakával som brutálny zošup kvality, a to aj s prihliadnutím k tomu, že druhá časť pre mňa znamenala brutálny zošup kvality. Pričom prvá časť je čistý priemer, ťažiaci najmä z nostalgických spomienok. Takže Vanilla Ice už bol našťastie po zenite a nahradili ho ninjovia reálni. Príbeh je samozrejme absolútne tuctový, chalani sa ocitli v minulosti v Japonsku a niečo proste musia vyriešiť. Škoda zpackaného finále, kedy hlavný záporák môže našich hrdinov bez problémov zabiť, ale začne vymýšľať. Najzábavnejšie sú scény so súčasnosti s japonskými vojakmi, objavujúcimi krásy zámorského hokeja. Neprekvapivo tu našli veľa styčných prvkov so svojim samurajským životom. 50% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Třetí část není horší / lepší než první dva díly a pokud silně pracuje nostalgie, jedná se i o občas slušnou komedii. A chytré to je asi jako Poslední samuraj (jen to má lepší příběh). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejpřijatelnější z trojice původních "želváckých" hraných filmů. Možná pomohlo přenesení do japonského středověku, možná zápletka, která se obešla bez Trhače, možná i z toho všeho plynoucí změna nálady, která je pohodovější a možná víc dětská. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Želváci maj humor lvl kiddos, záporák nepředstavuje žádný nebezpečí jak jsou neporazitelný, příběh se ze začátku zdal celkem zajímavej, pak to ztratilo štávu a mě to zase nebavilo. Jedna hvězda za písen tarzan boy. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Mladý jsem byl když jsem viděl prvně. Nezdálo se mi to zase tak příšerné tak mé hodnocení byla jedna hvězda... Dnes už jsem vyrostl, vydržel jen pár minut... Nedalo se - příšerná trapárna... - Viděno 1x + 1/4 - 30.12. 2009 - PŘEHODNOCENO Z * na odpad - 0% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už se hodně odchyluje od prvních dvou dílů.Z tvůrců a herců se na tom nepodílel prakticky nikdo.Leč zakončení to je slušné,místy otravně rodinnémovšem prvky té japonské mytologie potěší,stejně tak jako další střípky do želví skládačky(vystupuje zde Třískův učitel Yoshi)ovšem bez trhače to nemá šťávu a film hodně drží nad vodou symbolický návrat Caseyho a jeho nesmrtelné hokejové masky.Pamatuju si že jako děcko sem to hodně žral a měl sem trojku nejradši.Dneska sem se na to koukal a mám pocit,že ve svém životě i naposledy.Pokud za 30 let nebudou chtít moje děti,znát nějaký film pro pamětníky :-) 35%. ()

Reklama

Reklama