Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Rangifer odpad!

všechny recenze uživatele

Když to dávali poprvé, tak jsem to sledoval, a některým účinkujícím jsem i fandil. Ale s přibývajícím opakováním už to bylo trapné. Prostě přijde před porotu nějaký blbeček před porotou, řekne jim že se chce stát zpěvákem, udělá ÁÁÁÁ, porotci ho pošlou do prdele. Přijde tam nějaká frnda s výstřihem, udělá ÁÁÁÁ, porota je nadšená postupuje, frnda začne radostí skákat, div ji prsa nevyrazí zuby. Pak tam přijde o trochu ošklivější frnda, řekne že měla těžký život, protože ji rodiče odmítly koupit ajfoun, zazpívá ÁÁÁ, porota je ohromena dojemným příběhem a andělským hlasem, začnou brečet a frnda to vyhraje. Až když je frnda slavná, pustí se do ní bulvár a všichni z toho budou PAF. ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

První série byla super, druhou jsem sledovala na jendo oko, třetí na půl oka. Jde to poznat i na výsledcích a uchycení jednotlivých soutěžících, kam se ztratil Vlasta Horváth a Zbyněk Drda? Už to vypovídá o neúspěchu dalších sérií. Mé hodnocení vychází pouze z první série a za pořad jako takový celkově. ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem vážně nežral. Mainstream pop není můj žánr a tak se tomu ani nemůžu divit. Z těch úžasných "superstar" dnes vyzní již pouze jména dvou a to ještě při štěstí. Asi za to ale vážně může pouze můj hudební (ne)vkus. Hvězdička za hvězdnou pěchotu a sem tam nějaký fór od moderátorů a porotců. ()

yenda1 

všechny recenze uživatele

První řada ušla. Bylo to něco nového, neokoukaného a hlavně z ní vzešla jediná superstar v tom pravém smyslu slova A. Langerová. S každou další řadou (už ani nevim kolik jich bylo) šla kvalita dolu, člověk už prostě věděl co se bude dít. Tři hvězdy dávám hlavně za castingy a divadlo, finále pak to bylo už jen nekonečně nudné čekání na vítěze. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem celou pouze první řadu, to se ještě dalo, bylo to u nás něco novýho, ale stejně se to nemůže srovnávat s American Idol nebo Britain got talent atd. Vítězku Anetu Langerovou jsem brala, něco málo se dá i poslouchat, ale vítězové dalších řad, už to nebylo ono. O Drdovi už ani pes neštěkne a Horváth je bůhví kde zahrabanej a těmhle jsem vůbec nefandila. Myslím, že to je i ztráta času a v televizi mohli dávat něco zajímavějšího a neokoukanýho. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama