Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem se na to jako malý díval. ___ S odstupem času jsem to viděl znovu. Totální vrchol nezábavy, trapnosti, nevkusu, klasického vyzdvihování průměrnosti, resp. podprůměrnosti v oblasti, která jde tzv. každému (zpěv, tanec, podobně jako komentování fotbalu, politiky, ekonomiky), nedostatku soudnosti, zesměšňování a vše korunované moudry Pavla Trávníčka a bystrostí Sabiny Laurinové. ___ Nedostatek programů v 90. letech a tím i malý (špatný) výběr a ochota ke kvalitě. A přesto koláče sledovanosti plné mrvy a kejdy Nova pekla, peče a bude péct. A diváci bez chuti a čichu ještě v době osmé reklamy poděkují, zašlou hlas na TýTý a zeptají se kolik dílu má nekonečný seriál Ulice. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle mi úplně změnilo život, teda vlastně za to může dnes už smazaný CaryMaryFuck, ale nebýt jeho sestřihů pěveckých antitalentů, sedmíček Slávka Boury, lidí bez soudnosti, princových vystoupení a Sabinky Laurinové, připadalo by mi, že mi v životě leccos chybí. Teoreticky ty 4* jdou pro mě známému, ale vlastně neznámému člověku, co už nejspíš je někde na Aštarově vesmírné flotile a sleduje šíření jeho odkazů světu dál. Ale i tak, je DO-RE-MI a další pecky z produkce Novy jsou klenoty, ne že ne. 4* ()

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost, ve které exhibovaly různé kreatury snažící se o zpěv. Zbytečná porota, která nadržovala důchodcům a menšinám. Korunu tomu všemu nasazoval svým zpěvem Pavel "Popelka" Trávníček. U CaryMaryFuckových videí se pochopitelně také řežu smíchy, jenže tenhle pořad byl bohužel myšlen zcela vážně. Takže odpad. ()

Cooller odpad!

všechny recenze uživatele

citově zaujaté, nevkusné, neprofesionální, nudné... takhle a více slovy bych to mohl popsat a každý by bez napovědy pochopil že se jedná právě o DO-RE-MI.... ale sabinka tyhle roky byla "prcatelna" což jak je u mě znamo bych ji měl dat asi 5* co?... ne žertuju tady udělam vyjimku... odpad a sakra že velkej ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama