Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy postreh: B!shop . Suhlasim s nim, neni to urcite skvely film, ale sem tam sa na nom zasmejete, a ked poznate tie parodovane horory, mate vacsiu sancu zasmiat sa. Parodie mam celkom rad, od cias Scary Movie ich vela dobrych nevyslo. Tato sice patri medzi tie horsie, ale ajtak to neni 'odpad'. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Blíži sa moje obľúbené jesenné obdobie a ja som si chcel spravit halloweensku náladičku,tak som si pustil túto somarinu v nádeji že keď sa vo filme paroduje Freddy,Jason,Michael,Chucky a mnoho ďalších,tak to musí stáť aspon za zhliadnutie. Toto však bola taká kravina,že len z milosti môžem dať jednu hviezdičku za Leslieho Nilesena,ktorý bol asi jediným vtipným momentom vo filme a za to že sa tu vyskytujú moje obľúbené postavy,ktoré tu ale asi radšej ani byť nemali pretože toto je skôr urážka než paródia. Tvorci sa nevyhli ani prdeniu na záchode pri ktorom vo filmoch iba krútim hlavou,trápnym "vtípkom" a podobne. Obrovské sklamanie. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Proč tak nízký hodnocení k sakru? Vždyť Stan Helsing je výborná parodie a fakt zábavná komedie. Navíc setkání Freddyho Kruegera, Michaela Myerse, Jasona Voorhese, Pineheada, Chucky a Leatherfase nemohlo dopadnout špatně. A taky že ne. Celý film je výborná jízda, u kterého jsem se fakt úžasně bavil. A navíc bylo skvělé vidět osvědčeného matadora Leslieho Nielsena v ženské roli, ale výborné. Jinak Steve Howey, Kenan Thompson a hlavně ty úžasný kočky byly v hlavních rolích fakt super. No a monstrům to dohromady fakt dobře ladilo. Nejlepší byl opět Freddy, jako vždy. Jeho hlášky byly fakt borcovní, hlavně scéna na záchodě... Supr. Jedna z nejpovedenějších parodií poslední doby. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tolik hororových legend na scéně, a tak mála prostoru se jim dostalo. Pár místeček, kterým se lze nenuceně zasmát však ve filmu pod mikroskopem najít lze. Musím ocenit hrozně super nápad. Čtveřice retošů se cestuje do městečka plného hororoých legend, přičemž na samotné cestě pár odkazů na horory také nechybí. To je skutečně nápad, ze kterého se dalo hodně vytřískat. Bohužel to zůstalo u toho "se dalo". Film je hrozně roztahaný a téměř o ničem, takže jen ti nejtrénovanější se ubrání mírnému znudění. Viděl jsem tucty podařenějších a hlavně vtipnějších parodií, ale úplná sračka tohle není. Myslím si, že těch 32 %, co tu k dnešnímu dni tak modře září, úplně kvalitě neodpovídá. Tak špatné to není. Když už jsem vymyslel 2 * téhle španělské parodii, tak tady je musím zanechat taky. Horší to nebylo. Upřímně jsem ale čekal mnohem větší zábavu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úplná žumpa to není, ale moc neschází. Stan Helsing je z 95% neskutečně trapný film, který by si rád utahoval z hororů s nejznámějšími vrahouny (Freddy, Mike, Pinehead, Leatherface a spol.) v hlavních rolích. Moc mu to ale nejde. Nejvtipnější momenty má na svědomí Leslie Nielsen, ale ani on není nijak třeskutě fórovitý (spíš je člověk rád za to, že ho vidí), pak se tu najde pár dalších momentek jako Freddyho multifunkční rukavice, karaoke a s přivřenýma očima i závěrečná scéna. Stan Helsing je lepší než Scary Movie (první dva), ale třeba na takového Suprhrdinu (když zůstaneme u parodií z poslední doby) nemá. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama