Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy postreh: B!shop . Suhlasim s nim, neni to urcite skvely film, ale sem tam sa na nom zasmejete, a ked poznate tie parodovane horory, mate vacsiu sancu zasmiat sa. Parodie mam celkom rad, od cias Scary Movie ich vela dobrych nevyslo. Tato sice patri medzi tie horsie, ale ajtak to neni 'odpad'. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo, že to bude pouze tuctová parodie plný klasických vtipů, ale není tomu tak. Je to horší. Příšerní herci, kromě Leslieho. Jediné na co se dá v tom filmu koukat jsou obří prsa Diory Baird a to se mi zdá dost málo. Nevím, proč si vždy myslím, že když si pustím takovýto film, že mě nadchne podobně jako Scary movie. Jedna z nejhorších parodií. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Z naprostého "Parodiového" maniaka se ze mě stává "skeptický" maniak.. Vždyť tohle už je moc ne ?! Oukej Scary Movie 4 se dalo, Date Movie taky dobré, Velkej biják - výborný (Nechápu to hodnocení) , Disaster Movie - taky hloupé, ale pořád si drží podprůměr a závěrečný Song jsem měl v Playlistě dlouhou dobu (:), Tohle je Sparta- Strašné, nedalo se na to dodívat. A teď tohle.. Stan Helsing. Jedna z nejhorších viděných parodií typu Scary Movie. Začátek solidní, jenže zbytek filmu je prostě strašný. 32% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hola hej máme tu další hororovou parodii, která se po vzoru Scary Movie snaží parodovat několik známých filmů. Tedy zde to nefunguje až tak doslovně, protože tvůrci si převážně vypůjčili pouze několik postav (např. Chucky, Jason, Freddy, Michael, Pinhead, Leatherface a jiní…) a udělali z nich doslovně totální kretény. Jakožto velký fanda některých zmiňovaných jsem byl sice dost znechucen, ale podobné stupidity je občas potřeba překousnout. Tedy pokud to stojí za to. Tady to ovšem moc nefungovalo a popravdě celý snímek na mě působil hodně trapně. Tvůrci nás doslova zasypali spoustou laciných situací, kterým se můžou smát zřejmě jen narušení jedinci, ale na jejich obranu musím říct, že jsem se zde dočkal i několika zajímavých momentek. Žádná z nich mě však již nikdy v životě nepřinutí si tohle „veledílo“ pustit znovu, ale zároveň zajistily, že tomu nedám odpadní hodnocení. Sranda není na škodu, ale všeho někdy moc škodí. Úvodní scénka na hajzlíku či Drákulovy nevěstky určitě stojí za zvýšenou pozornost, ale všemu nasadilo korunu otřesné hitlerovské karaoke a zubožení Leslie Nielsena. Alespoň ve stáří by mohl mít dost důstojnosti a vyhýbat se podobným sračkám (rolím). Vím prachy jsou potřeba, zvláště když nás vláda oškubává- kde se dá, ale trocha sebeúcty neuškodí. No ta bloncka byla vážně kus... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký blbý horor, u kterého se člověk i pobaví. Místy je to sice trapné a ubohé, ale pořád lepší než mnohá veledíla, z kterých si film utahuje. Navíc je tu Diora Baird v kostýmu prý indiánky. Sice je to jen minisukně a sexy podprda, ale kdo by si stěžoval, že? Leslie Nielsen jako žena sice nedostal moc prostoru a vtipu, jenže ten člověk baví diváka sám o sobě. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama