Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Asi tak tři vteřiny jsem uvažovala nad jednou hvězdičkou kvůli těm jedněm kozám a Nielsenovi, ale nakonec ne no. To bylo opravdu hodně špatný, přístě si ke snídani pustím něco osvědčeného, hlavně už neexperimentovat s filmy s hodnocením 32%. Já bych svým soukromým hodnocením dala tak 15%. Pořád jsem čekala na nějakej kult, nějakou scénu, která to celé rozsekne, nějaké vyvrcholení. Ale nic nepřišlo, vtipe vylez, samozřejmě, že od parodie nečekám super pointu, ale scénář by měl být natolik humorný, aby byl vůbec důvod takový film točit. Zde to bylo slabé konstantně od začátku do konce. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Váhal som medzi 1 a 2 hviezdičkami. Ak by si druhá polovica udržala akú-takú úroveň ako prvá polovica, ta utrúsim možno aj tri, ale žiaľ počet slabých až trápnych vtipov prevažuje nad priemernými vtipmi. Priemerné sú také, kde mi šklbne kútikom úst dohora. Dobré a skvelé vtipy tu neboli. Leslie Nielsen v ženských šatách, to som nepochopil. Zato tie dve roštenky boli naozaj pekné a dobre sa na ne pozeralo.  Inak naozaj slabota. ()

Reklama

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle opravdu, opravdu není vtipné, je to spíše trapné, jediným očekáváným světlým bodem měl být Leslie Nielsen, jeho role byla možná to nejhumornější z celého filmu, ovšem dokresleno otřesným dabingem a zbytkem hereckých výkonů, přišel i tento potencionálně jediný dobrý herecký výkon na zmar. Celkově se jedná o propadák a naprosto ztracený čas. Nedělejte tutéž chybu jako já, nestojí to za shlédnutí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Atmosféra 3/10 Masky 2/10/// PLUS: Leslie Nielsen se toho opravdu nebojí MÍNUS: jednou jsem se zasmál, někdo mi ukradl scénář (jen to neměla být parodie), nešlo by příště vynechat ty nechutné části a soustředit se na humor, jako tomu bylo dříve?/// Shrnutí: Jako jsem fanoušek takovýchto parodií a když mi bylo o 15-20 let méně, tak jsem se jim vážně smál. Dnes na nich neshledávám nic zábavného. Navíc je to hodně levně natočené a i když se ani maskéři neberou vážně, i přesto potenciál poměrně zničili. Úplný odpad to není, ale doporučit mohu jen skalním fandům./// Celkem 29%/// ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Film se snaží parodovat nejznámější horory poslední doby. V čele s Freddy Kruegerem z Noční můry v Elm street ; Michaelem Myersem z Halloweenu ; Pineheadem z Hellraiseru ; Jasonem Vorheesem z Pátku 13. ; Laetherfacem z Texaského masakru motorovou pilou a Chuckym z Dětské hry. Bohužel jediné koukatelné jsou dvě, spoře oblečené, hlavní ženské postavy. Ačkoliv je to parodie tak jsem se nezasmál u jediné scény. A to jsem se fakt snažil najít na tom něco vtipného. Asi nechápu smysl pro humor tvůrců filmu. Dávám 1* za snahu, moje oblíbené hororové postavy a ženské křivky. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama