Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

V závalu těch hodně špatných filmů co jsem viděl za poslední dobu, je tenhle asi nejmenším průserem. Nechápejte mě špatně je to i tak strašná bída a děs, ale jsou i horší a to mnohem horší. První půlka filmu se ještě kaž takž dala, začátkem druhé je vše pohřbeno do naprostých fekálií a modlíte se aby to všechno co nejdříve skončilo. Samotný závěr už je potom shnilou třešničkou na již už dost hodně červy prolezlém dortě. No abych to shrnul, nebýt v tom hodně sexy bab co vrtí zadkama bylo by to na odpad. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už opravdu není ani trochu vtipné. Ani trochu by mi nevadilo, kdyby si tvůrci dělali z hororů srandu, ale takovou cestou to opravdu nemá žádný smysl. Je to ubohé, je to utahané a nebyl zde snad ani jeden jediný vtip, který by mě donutil se usmát. To je na komedii opravdu špatné. Fekální humor v tomhle provedení je ubohý. ()

Reklama

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Blíži sa moje obľúbené jesenné obdobie a ja som si chcel spravit halloweensku náladičku,tak som si pustil túto somarinu v nádeji že keď sa vo filme paroduje Freddy,Jason,Michael,Chucky a mnoho ďalších,tak to musí stáť aspon za zhliadnutie. Toto však bola taká kravina,že len z milosti môžem dať jednu hviezdičku za Leslieho Nilesena,ktorý bol asi jediným vtipným momentom vo filme a za to že sa tu vyskytujú moje obľúbené postavy,ktoré tu ale asi radšej ani byť nemali pretože toto je skôr urážka než paródia. Tvorci sa nevyhli ani prdeniu na záchode pri ktorom vo filmoch iba krútim hlavou,trápnym "vtípkom" a podobne. Obrovské sklamanie. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Bohužel, u tohoto filmu jsem měl pocit, že se při něm bavili spíš herci než diváci....Nabízí se takové množství možností, jak natočit parodii na nejznámější horory....tady to fakt nefunguje...Bez problémů řeknu, že bych natočil mnohem lepší snímek. Toto ani nebyla parodie...byla to spíš parodie na onu parodii.... ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Z naprostého "Parodiového" maniaka se ze mě stává "skeptický" maniak.. Vždyť tohle už je moc ne ?! Oukej Scary Movie 4 se dalo, Date Movie taky dobré, Velkej biják - výborný (Nechápu to hodnocení) , Disaster Movie - taky hloupé, ale pořád si drží podprůměr a závěrečný Song jsem měl v Playlistě dlouhou dobu (:), Tohle je Sparta- Strašné, nedalo se na to dodívat. A teď tohle.. Stan Helsing. Jedna z nejhorších viděných parodií typu Scary Movie. Začátek solidní, jenže zbytek filmu je prostě strašný. 32% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama