Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Poměrně netradiční sci-fíčko, ve kterém se na jakési pouštní planetě nahánějí future vojáci při jakési komorní partyzánské válce světů. Mrknite do galerie, hodně vám napoví a o moc víc toho ani neuvidíte. Ke konci se trochu míchá kartama, ale na mdlém výsledku to nic moc už nezmění. Snaživý nízkorozpočťák, který může scifi fanouška pobavit, ale taky ne příliš zainteresovaného diváka slušně unudit. 66% je více než adekvátní. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Inspirativní a pěkně natočené nízkorozpočtové sci-fi o lovu jednoho vetřelce na tranzitní planetce. Dobře načasované momenty, které příběh dále posunují, když už se začíná jevit příliš přímočaře. Nakonec se přímo nabízí několik nestárnoucích a bohužel stále aktuálních otázek k zamyšlení, které je dobré si čas od času zopakovat. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sázet na pár kilo plechu, trochu masek a na 3 herce se málokdy vyplatí. Collora zapojil 3D (3 dolary) a už se točilo. Ani on sám nečekal, že pár kopců písku a propracovaná režie dokáže udělat divy. Modlil jsem se, abych nedostal podobnou vylomeninu jako Star Wars a pro moje štěstí dostávám jen kopírující klasický sci-fi oblek a pár emzáků. Koukatelné ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

No vida, nakonec se z toho vyloupl poměrně příjemný scifilmík. Je z toho sice patrná úporná snaha dostat za málo peněz co největší množství muziky, ale já si na laciný vzhled poměrně brzy zvykl. Lepší tři hvězdy. --- Prakticky za barákem mám proslulý Růžičkův lom, tak myslím, že tam v létě natočím podobnou blbůstku :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu jako projekt nadšených fanoušků, kteří prostě chtěli i přes nízký rozpočet natočit akční sci-fi, tak dejme tomu. Ale nedá se tím omluvit všecko, především ta směšná výprava a odfláknutý scénář. Některé ty masky vypadají dobře, třeba vzhled mimozemšťanů, ale to, že vojáci nosí pláštíky a štíty jak nějací rytíři, to, že vězeň vypadá jako Darth Vader, taky nosí pláštík a když si sundá helmu, vypadá jako rytíř Jöns ze Sedmé pečeti nebo to, že většinou když postavy mluví, tak jim kamera zabírá jen hlavu s pozadím jasné oblohy a celé to vypadá strašně směšně jak z filmu Double Down od Neila Breena... to se prostě nedá ignorovat, fakt ne. Navíc se celý ten film strašně táhne, celá hodina je jen nahánění po poušti a až pak se něco konečně stane. A taky tomu chybí nějaký pořádný úvod a závěr to sice nemá špatný, ale je poněkud utnutý. Snaha byla, něco se povedlo, ale těch 65% tady vůbec nechápu. Ani ta zápletka mi bůhvíjak úžasná nepřijde, když je vykradená z Enemy Mine, akorát zde se většinu času nahání, o nějaké přátelství začne jít až v poslední minutě. 2* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama