Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

drake31 

všechny recenze uživatele

Skvelý film pri ktorom platí ... za málo peňazí veľa muziky. Sandy Collora už svojimi krátkometrážnymi snímkami ukázal že je veľký talent a týmto filmom to len potvrdil. Výborné masky, úžasné prostredie, a skvelo vygradovaný príbeh ktorý sa ktorý sa ku koncu krútil ako len mohol. Obvykle by som hodnotil o hviezdu menej ale u tohoto snímku to hodnotiť inak ani nejde ... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Poslední ze tří šmoulích Power Rangers a Kurt Russell chodí sem a tam po poušti jak Beduíni s Alzheimerem, dělají si naschvály, vyhrožují, kdo komu rozšlápne planetu a bacají se, až jim teče červená. Světe, div se, nakonec se z toho vyklube vesmírně nesmírné přátelství.. To je v kostce zápletka nízkorozpočtového sci-fi pana Collory, které sice opravdu vypadá velmi levně a je evidentní, že si jeho prostřednictvím autor udělal ohromnou radost, ale až na reverzní úvod (kdy nevíme, kdo je kdo) je Hunter Prey strašlivě neoriginální a vrávorá jako opilec na tenké čáře mezi vykrádáním a poctou dnes již kultovního Enemy Mine. Ubozí Cydoniané, když jim začne téct z nosu, musejí toho mít plné oči.. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sázet na pár kilo plechu, trochu masek a na 3 herce se málokdy vyplatí. Collora zapojil 3D (3 dolary) a už se točilo. Ani on sám nečekal, že pár kopců písku a propracovaná režie dokáže udělat divy. Modlil jsem se, abych nedostal podobnou vylomeninu jako Star Wars a pro moje štěstí dostávám jen kopírující klasický sci-fi oblek a pár emzáků. Koukatelné ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu se ohromně podepsala jeho nízkorozpočtovost. Tvůrci by pravděpodobně předvedli mnohem víc, zapojili by tam více ras, více postav a více bojů, nedostatek peněz to všechno zhatil a tak zůstaly jen dobré masky a zajímavá zápletka. Stopáž je průměrně dlouhá, ale v tomto filmu občas působí nekonečně. Chvílemi nenabízí nic jiného, než chození po poušti a to je dost málo. Závěr je trochu překombinovaný, ale přesto celkem inteligentní. 66% 23.08. 2010 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni... Takové komorní, minimalistické, a víc konverzační než akční scífko, a přece jsem po jeho zhlédnutí ve stavu mírné euforie a blaženosti. Hunter Prey je zářným příkladem toho, že k natočení zajímavého a napínavého filmu stačí jen pár herců, kus pouště, jednoduchá výprava a levné triky. Podstatný je totiž poutavý příběh. A bonusy navíc jsou nádherný obraz a působivý zvuk (tím zvukem myslím samozřejmě hudbu). A doufám v pokračování. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama