Reklama

Reklama

Wheelman

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič (Frank Grillo), který se specializuje na odvážení bankovních lupičů z místa činu, si v průběhu loupeže uvědomí, že jej podrazili a místo tučného balíku peněz ho po téhle práci čeká jen kulka do hlavy. A tak začíná závod s časem, kde v sázce je nejen jeho vlastní život, ale i jeho rodiny. (h0n24)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

alchac 

všechny recenze uživatele

Aneb jak by to vypadalo, kdyby čerstvě odhalenému bukanýrovi, sprostě podezřelému postrachu ne sice sedmi moří, ale zato veškerých pánských noří, jež se mihly natáčecím štábem (a díky tomu žel již bývalému Podlesovi), onemocněl dítěřidič, namísto něhož by si Gejvin zjednal na noční melouch Ivana Zámka, který po své zavilé noční stíhačce vrhající bokovky skončil bez domova, práce a stíhačky. A jako vypadalo by to velice slušně! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Wheelman (Frank Grillo) dělá únikového řidiče, který dostane aktéry loupežného přepadení bezpečně z místa činu. Při poslední akci nejde vše podle plánu a také musí řešit rodinné problémy se svojí třináctiletou dcerou Katie (Caitlin Carmichael)... V každém případě film neobjevuje Ameriku, protože podobný koncept tady zpracován již byl. Snímek nabízí slušný příběh okořeněný akcí, sympatického hlavního hrdinu a přiměřenou délku. HODNOCENÍ 70% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komorní kombinace Telefonní budky a Kurýra. Nečekejte nijak velkolepou akci a film nejvíce připomíná nedávného Toma Hardyho, který 90 minut řešil rodinné a pracovní potíže. V tomto případě je naštěstí zápletka o málo zajímavější a film má větší spád. Škoda, že film po celou dobu jede ve stejném tempu a nepřináší nějaké nové nápady, které by diváka udržely v napětí až do konce. Takhle se film docela rychle okouká a konec vyloženě vyzní do prázdna. Grillo perfektní a konečně dostal nějakou sólovku. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Film Locke to nepřekoná, stejně jako zábavovku Baby Driver, přesto si to zaslouží místo na slunci. F. Grillo překvapil, protože tenhle nízkorozpočťák o pár lidech a kamerou v autě, dokáže bez problému táhnout sám. Trochu horší je to s příběhem, dost rychle se dostaneme do dění, telefony zvoní, každej něco chce, dcera je nasraná a (ex)manželka ještě víc. Místama se divák může trochu ztrácet, co kdo chce, kdo je ten zlej a kdo oukej, ale akce nechybí a divák se tak nestačí moc nudit. Pravdou je, že konec mně přišel takovej trochu lacinej, neutrální a ne moc zajímavej, ale i tak se jedná o slušnou jednohubku, kde 82 minut je naprosto dostačujících. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Jeremyho Rushe si zapisuju a budu ho sledovat. Protoze Wheelman se mi trefil primo do vkusu. Uz jsem to psal u spousty filmu: mam rad thrillery omezene prostorem a casem. A tento flak se cely odebrava v aute o jedne noci, skvely Frank Grillo nesleze z platna a ja slintam blahem nad tim, jak se mu jednoducha pracicka zamotala a jakym bahnem si musi projit nez nastane rano. Kamera temer neopusti vuz. A tim nastoluje zvlastne intimni atmosferu, ale porad thrillerove temnou. Pro fanousky zanru je toto povinnost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha záběrech si jde všimnout na čelním skle a kapotě deště, který zůstává na stejném místě, i když jede auto velmi rychle. (TheSpearCZ)
  • Auto řízeno v první hodině filmu je BMW 330i, vylepšeno o výkonnostní balíček (ZHP). (TheSpearCZ)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama