Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je chybou samotného formátu, na kterém je superstar postavena, že lidi zajímá hloupost/trapnost/stupidita/demence snad ještě více než skutečné hledání dobrých zpěváků a zpěvaček? Hledání pěvecké superstar se s dnešní dobou změnilo na hledání nejlépe zpívajícího pěkného člověka a tak samotný výsledek asi nebude to pravé pro milovníky skutečného zpěvu. Na druhou stranu, formát superstar není špatný a v mnohém dává velké skupině lidí možnost slyšet objektivní (spíše objektivnější) názor poroty než svých kamarádů a rodičů (o jejich názoru a otevřenosti nebudu radši nic mluvit, vždyť dnešní neupřímná doba má na obrazovce velké množství ukázkových případů -> viz. hvězdná pěchota a stovky dalších...). Ohledně poroty, je poměrně nekompromisní, často dává na vzhled více než by měla a jsou v ní dvě pěkné ženy (i když občas volí poměrně nesmyslně hrubý a drsný jazyk včetně skrytých významů...). Nijak mi nevadí ani moderátorská dvojice, takže vcelku spokojenost, teď už jen kdo vyhraje... Typicky americké "emoce patří na obrazovku" už je někdy šíleně trapné:( ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nikdo další sérii asi nevyžadoval, ale stalo se a nakonec je početná masa diváctva opět u vytržení. Nehodlám si hrát na intelektuála a tvrdit, jak jsem pohoršen apod. Nejsem. Možná tak tím, kolik nesoudných lidí u nás a u našich východních sousedů máme.. Zároveň nebudu zapírat, že jsem úvodní díl neviděl. Viděl, a trošku pozměněná koncepce a především česko-slovenský rozměr může přinést jakési oživení. Holt, když už je současná společnost určitým způsobem nastavena (a může si za to sama!!), tak jest třeba počítat i s posunem společenských norem, s větší bulvarizací, větším zesměšňováním soutěžících, s vícerem nepatřičných poznámek. I průměrně smýšlející divák musí ZÁKONITĚ vidět, že Nově jde zejména o sledovanost, o prestiž, než-li o samotné soutěžící, kteří prahnou po svých minutách slávy a kteří slouží jako výživná potrava k zesměšnění. Každý tu pláče, ale jsme to JEN a JEN MY, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. Vždyť soutěžící jsou naši sourozenci, děti, kamarádi, známí.. Moderátorská dvojice Banášová/Mareš vypouští sympatickou chemii, porota je solidně vyvážená, talentů bude taky dost a jinak je to nesmírně jednoduché – buď to budu sledovat a držet klapačku nebo příště zvolím jiný program!! PS: Nad vizuálem upoutávek smekám.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spojení České a Slovenské Superstar mi osobně vůbec nevadilo. Horší už to bylo v tom, že na postu moderátora zůstal exot Mareš, ale zas tu byla alespoň Adela. Porota ve složení Habera, Hejma, Jandová a Dara mi taky nějak nevadila a tak už jen čekat na novou várku finalistů, kteří prošli náročným sítem. Martin Chodúr byl mým favoritem, takže po jeho vítězství zavládla spokojenost. Bohužel se následně dost zahrabal i ON. Naštěstí se tu zjevily i Monika Bagárová a Markéta Konvičková (tak trochu i Bendik, Šmajda a Cristovao), takže tento ročník nevyšel tak úplně nazmar. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Za to silene natahovani a neustale okapovani toho sameho bych mel dat odpad hned z fleku, protoze to je proste fakt uz moc. Ale na druhou stranu u castingovych dilu jsem se slusne bavil, a moderatorska dvojice je taky vcelku fajn, tak tomu s odrenyma usima priznam ty 2 hvezdicky. Ale jinak nejde o nic jineho, nez naprosto zbytecneho, nekolikrat videneho zabijaka casu. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

I když je to teď mezinárodní soutěž, tak je to už dost otravné a řekl bych, že to už je přespříliš. Copak nestačily 3 Superstar takřka v bleskovém sledu? První Superstar stála za to, bylo to něco nového, lidi to žrali a není se čemu divit. Pak přišla druhé a hned třetí a vítězové zůstali za očekáváním. Je to logické, protože toho bylo prostě moc. Tato soutěž je dobrá, ale měla by se konat tak jednou za 5-10 let, aby se dokázali strávit noví talenti. Česko-slovenská Superstar, no bomba no, občas se asi podívám, ale už mě to moc nebere. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama