Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (785)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Totalně našlapaná první půlhodina (hlavně Jackson + Johnson). Pak tradá sešup až do rozplizlýho blivajzu, který vyvrcholý totálně nevtipnou tečkou za titulky. Příjde mi to, že někdo v poslední 50timinutovce použil schválně diverzantsky ty nejhorší nepoužité záběry a z nich na truc sestavil nefungující a negradující finále filmu. 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapu, jak se to povedlo McKayovi tak zkurvit. Jasne, necekal jsem zadnou extra tridu, proste odpocinkovou akcni komedii, ale nedostal jsem ani to. Jednak akce tu je naprosty minimum a kdyz uz tu nejaka je, tak bohuzel nema uplne stoprocentni triky a vinou nevhodne zvoleny hudby nedokaze strhnout a navic, i kdyz by to jakoze melo bejt cool, v McKayovo podani to proste cool nepusobi. Vetsinu casu by tak mela vyplnovat ta komedialni slozka, ale ani to se moc nedari, jednoduse proto, ze Wahlberg s Ferrellem si moc nesednou a ani popravde receno nemaj moc s cim pracovat. Jelikoz to neni typicky schema drsnak a ukecany hovadko, ale spis looser a looser, jejich vzajemny postuchovani zacne velmi brzo nudit a krome toho uz tu je fakt naprosty minimum nejak vtipnejch scen. Nicmene par se jich tu precejen najde, docela me prekvapila Mendes, samozrejme sceny s Rockem a Samuelem, spomalovacka v baru a jeste urcite neco, ale na ty uz si skoro ani nevzpominam a to sem film dokoukal pred chvily. Proste zmrvena akcni komedie, kde nic nefunguje, jak by melo, tahne se vic nez lecjaky intelektualni drama a me to silne zklamalo. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

"Kapitáne, jestli ho chcete odzbrojit, vyndejte mu baterky z kalkulačky." Detektivové Kancelářský Žralok a Tančící Páv poskakují ze skeče do skeče a snaží se divákovi namluvit, že řeší složitý případ. Majitelům strukturovaně jednoduchých mozků, ke kterým se hrdě řadím, by tato přímočará jednoduchost mohla vyhovovat, neboť se tentokrát vůbec nešetřilo dochucením nekompaktního snímku neodolatelně imbecilním ferrellovským humorem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trochu lepšia verzia tohtoročného Cop Out s Willisom.Prekvapivo dobrý humor (pre mňa lepší ako ten v Cop Out), slušné akcie, dobrý herci a miestami trošku uťahané a nudné scény.Akurát mi vadí, že Jackson a Johnson dostali tak malinko priestoru.Keď umreli nevedel som si predstaviť, že na ich miesto príde Wahlberg (policajt ktorý chce miesto najlepších polišou a nechce sedieť len v kanclíku) a Ferrell (policajt ktorý radšej sedí v kanclíku).No nakoniec som sa cez do dostal vďaka tým skvelým hláškam, ktoré vypúšťal Wahlberg s Ferrellom.Celkom príjemná oddychovka s nenáročným dejom a ako inak peknou Evou Mendes. 80% - 4* ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Víte, existují špičkové fóry. Vypointované až na samou hranici geniality, skvěle zahrané, výborně vymyšlené a brilantně vygradované. Jsou tu také slabší fórky, nedotažené, ale zábavné, úsměvné, přitroublé, leč funkční... No a pak jsou ty ostatní... Trapné, roztahané, zabité... Je tu všechno, a ano, bavil jsem se a ani na chvíli nenudil, ale... Poměr, v jakém jsou tyto rozdílné druhy vtipů namíchány bych si představoval dost jinak... Ferrellovo hudební číslo je ovšem výborné :D " ‎...and all the fathers were hanged and the children all got pinkeye..." ()

Galerie (72)

Zajímavosti (20)

  • Na konci titulků se nachází dodatečná scéna. (necisty)
  • Jméno postavy Michaela Keatona Gene Mauch je odkazem na baseballového manažera, který dovedl tým California Angels do divizního přeboru v letech 1982 a 1986. Herec Will Ferrell (Allen Gamble) je fanouškem Angels. (HellFire)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama