Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja filmy o žralokoch nevyhladávam,ale keď sa mi dostanú do pozornosti,tak si ich pozriem.Dejovo je tento film veľmi originálny.Žraloci v nákupnom centre,tak to je dobrý námet,ale to je asi tak všetko.To neskutočné klišé-Rozišiel sa zo snúbenicou,aby sa s ňou v nákupnom centre stretol práve vtedy keď príde Tsunami a práve vtedy to nákupne centrum prepadnú a práve vtedy tam vstupuje policajt a práve vtedy....to by som pokračoval do nekonečna.Po trikovej stránke bol žralok presvedčivý.Ale čo ma mrzelo,toho psa tomu som držal palce hneď od začiatku.Hviezdy dávam za originalitu,žraloka nič iné má nenapadá. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Typický príklad komerčného hororu pre teenagerov - na jednej strane sú efekty podľa očakávania slušne zvládnuté, no na druhej strane je ten film tak infantilný a primitívny, až je na smiech. Najprv sa podľa očakávania zoznamujeme s postavami, potom príde záplava, takže všetci ostanú trčať v nákupnom centre, nemôžu sa dostať von a je tam žralok. Scenár, postavy, dialógy, vlastne všetko je vystrihnuté zo šlabikára pre hororových začiatočníkov. Je tam jeden policajt, jeden drsňák, skupinka prihlúplych teenagerov z modelingovej agentúry, a keď ide do tuhého, nastanú otrepané hlášky typu "musíme zavolať pomoc, musíme ísť pre pomoc, musíme sa rozdeliť", keď ide do ešte tuhšieho, nasleduje "ona ťa miluje, nič som s ňou nemal, chýbal si jej", a keď ide do najtuhšieho, tak si poďme toho žraloka uloviť, veď čo iné nám ostáva. Najsympatickejší hrdina filmu bola pre mňa čivava, ktorej som tam držal palce ako jedinej. Celé to zachraňujú len triky, pekné žraloky, gore, kvantum mŕtvol plávajúcich vo vode a podobne. Kvality Zradnej hlbočiny to nedosahuje, aj keď sa to márne snaží priblížiť, ale kto pri hororoch radšej nerozmýšľa a chce sa výlučne len baviť (napr pri scénkach ako "umlátim žraloka tĺčikom na mäso"), bude spokojný. Rozhodne lepšie ako posledný žraločí prúser Shark Night! ()

Reklama

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Předem je nutné zdůraznit, že je to klasické béčko. Kompletně navrženo/vyrobeno pro 3D blu-ray trh. Takže zde potkáme průměrné efekty, průměrné herecké výkony, Není to ale vyloženě bezhlavá, tupá teen vyvraždovačka, 3D funguje velmi slušně, pokud máte zájem o nenáročnou 3D "popcornovku", tak nevidím problém, dobrá volba... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už hodně nesmyslných filmů a tenhle se řadí mezi ně. Opět si žraloci zasurfovali do obchoďáku na nákupy. Sice už je po vánočních výprodejích, ale což. Kdyby se někdo při nedělním odpoledni nudil, není problém si tohle trikové béčko pustit a při sledování se chytat za hlavu, jak takovej blábol může mít tak vysoké hodnocení. 20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hororový/thrillerový začátečník si přijde na své. Všechno tu totiž jede podle osvědčených kolejí, nic se nějak zvlášť nekomplikuje, vše je jasně dané, takže se i ten nejtupější divák v ději neztratí. Vlna tsunami neodnese z pláže a oceánu jenom nějakou tu loď, lehátko nebo stánek s hotdogy, ale i nenažrané osazenstvo oceánu. Je to právě rok, kdy Josh přišel kvůli hladovému žralokovi o kamaráda a jeho přítelkyně Tina o bratra. Těžkou chvíli jejich románek neunesl, takže se setkávají až nyní – v obchodním centru, které se stejně jako široké okolí ocitlo pod vodou. Jenže zatímco okolo boj o holý život „skončil“ a přeživší zřejmě vyčkávají na pomoc záchranářů, Josh, Tina a asi tucet dalších méně či více důležitých postav bojují v troskách obchoďáku ještě s párečkem velkých bílých žraloků. Australský thriller sice předloží hned několik nelogických kousků, srdceryvných výlevů a navážno myšlených absurdit (oblek z nákupních košíků), co je ale hlavní, po celou stopáž nenudí. Být sežraný žralokem kdesi v oddělení rybích mražených produktů tak láká divákovu pozornost od začátku do konce. A když navíc vezmu poslední žraločí kousky á la Temný příliv nebo hodně nepovedenou Noc žraloka 3D, Bait jednoznačně vede. I díky předtím moc hezky vytančené Sharni Vinson nebo Julianu McMahonu, který, když už někdo, film táhne!! ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama