Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, že se to chtělo podobat „Vřískotu“ je tak nějak celkem jasné. To, že „Bazén“ neuspěl, je snad ještě jasnější. Přesto jsem si myslel, že tenhle snímek bude mnohem větší kravina, ale ta levná produkce, kterou to očividně mělo, se prostě snažila, alespoň trochu to tam vidět je, a tak nechci snímek odsoudit k odpadu, i když tím scénářem by si to plně zasloužil. Alespoň těch pár bodů mu dát musím. Minimálně za zabití Geislerové. ()

no2 

všechny recenze uživatele

5/10 - Geislerku nemusím, ale odpad! nedám, obzvlášť když si zahrála úvodní oběť a zmizela z obrazovky. Ale ani pak mi to nepřišlo v rámci vyvražďovacího hororu tak špatné, a to jsem v poslední době měl potěšení či utrpení hodně filmů z tohoto ranku zhlédnout. Maturanti byli správně tupí, jak se na tento žánr sluší a patří, a pár scén mi přišlo celkem napínavých. Vychvalovaná scéna v tobogánu mi nepřišla až tak zajímavá, daleko víc mě zaujal únik šachtou, pod kterou se bavil probodáváním náš ústřední maniak. Možná jsou tři hvězdičky moc, ale těch výsledných 27 procent (4. 6. 2020) si myslím tento film nezaslouží. Bylo fajn po dlouhé době vidět zase jiný než americký (byť průměrný) slasher. ()

Reklama

HoneyBunny odpad!

všechny recenze uživatele

Od televize jsem odešla ve dvou třetinách filmu. Žádná škoda. U vyvražďovaček byste (ať už je to jakákoli kravina - a že tohle je pěknej blábol) alespoň neměli vědět, kdo je vrah. Dost bych se mýlila, kdyby to nebyl ten týpek, co jezdí stejným autem jako vrah (Toyota) a v době zabijačky nikdy není s partou (podobně vtipný byl Sběratel polibků, kde vrah i *** v české verzi mluvili úplně stejným hlasem). A i kdybych se netrefila, nevadí. Koukat na Bazén znovu, abych to zjistila, mě nikdo nedonutí. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Opravdu stupidní pakravina, která nepřináší vyjma smrti na tobogánu nic nového (vemte si už větu na plakátu: "Pod vodou tvůj křik nikdo neuslyší."). Nebýt v hlavní roli můj milovaný liberecký Babylon, byl by to jasný odpad. A přitom se prostředí bazénu v noci dalo tak krásně využít! Když si představím, že bych byl v aquaparku sám v noci, není mi z toho dobře po těle. Proč se tenhle pocit nepodařilo tvůrcům předat dál? Svůj podíl na tom má určitě debilní scénář pyšnící se tou nejpředvídatelnější zápletkou, jakou si dovedete představit. Ale aspoň se člověk dobře pobaví. Například skoro každá vražda začíná slovy "Hej, Jacku? Jsi to ty? Jaackuu! To neni vtipný! Sakra!". Ale nejvíc mě dostal ten kluk, co ho probodnou v šachtě a on se zadívá na své zkrvavené břicho a smrtelným chraplákem se zeptá: "Prooooč?" ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento "horor" bych já osobně až tak neodsuzoval. Je jasné, že nedosahuje kvalit většiny filmů ve stejném žánru, ale není to zase tak špatné. Tobogánová scéna je působivá (rozsekaná Linda Rybová - skvěle) a i pokus o útěk z uzavřeného "libereckého Babylonu" a následné rozuzlení je zajímavé. Stejná vyvražďovačka jako ostatní kousky podobného rázu... Má to něco do sebe. 40% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno