Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

tron 

všechny recenze uživatele

Hoci Žídek vo svojej verzii Áno, šéfe! vystupuje menej konfliktne, ako Pohlreich, paradoxne som presvedčený o tom, že v civile je to oveľa väčší nervák, než Pohlreich. Fakt. V samotnej relácii je ale každopádne Žídek dosť umiernený a robí mu problém pred kamerou vystupovať "rázne" a ak je k tomu občas "donútený" produkciou (alebo kým...), pôsobí dokonca až rozpačitým dojmom, čo je dosť hrozné. Inak ale fajn, kto má tento typ programov rád, príde si vcelku na svoje. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Paradox televizního formátu: na rozdíl od české mutace je zde primárně ukazována (velmi sympatická) snaha restauratérům pomoct. Je ovšem možné, že náš vulkán Zdenda dělá taky něco podobného, jenom jaksi do finále se poté sestříhá to pravé televizní, a to je SHOW. A tady čistě kuchařskému Žídkovi ne že dochází palivo, ale on snad nemá ani natankováno. Pokud se někdo nezasměje nad jeho čechoslovenštinou (která má asi přibližně stejnou zásobu, jako když si já utahuju ze Slováků), tak hlášku aby člověk pohledal. Jakožto primárně gastronomický pořad se mi Áno celkem zamlouvá, ovšem v tom případě mu škodí jeho vlastní jméno a s ním spojený očekávaný obsah. ()

Reklama

Yelush 

všechny recenze uživatele

Oveľa lepšia verzia ako s blbom -doprdele ty vole- Polreichom. Jarda je sympatickejší, kultivovanejší, ale samozrejme vie aj zatlačiť na pílu a poriadne "zjazdiť" ak je to nutné a hlavne to nerobí nasilu a za každú cenu ako jeho český kolega, len aby robil show. Oproti českej verzii sú Jardove rady komplexnejšie, vie nastaviť smerovanie reštaurácie, poradiť jedlá aj jedálny lístok, venuje sa aj obsluhe či vínam a oveľa viacej ako Polreich varí, takže môžeme vidieť majstra pri práci, čo určite pomáha divákom aj samotným kuchárom. Naproti tomu magor sa zvyčajne len oprie o pult a gúľa očami. Veľká škoda, že sa program skončil, pretože "nebíčko v papuľke" čo je nový program Jardu na STV, už podľa môjho názoru nedosahuje kvalít Áno, šéfe!, aj keď samozrejme netvrdím, že koncept na STV je zlý. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle. Jaroslav Žídek je sympaťák, trochu nechápu, proč Slováci nemají svého šéfa, proč využívají našeho. Nicméně jeho největší slabinou je to, že je příliš hodný a slušný. Jeho výhodou je, že pojímá restauratérství komplexně, že učí jak nalévat víno, jak prostírat stoly, jak se má chovat obsluha atd. --- Tedy to, co by měl každý vyučený člověk znát! ... Jako pořad je pro mě bohužel průměrný, protože jsem si zvykl na šmrnc, spád, zábavu i napětí, které u nás zajišťuje Pohlreich. ()

Pantata 

všechny recenze uživatele

Žídek strašně brzo přijal to, že kuchaři v putykách, do kterých jezdí, nic neumí. Nijak se v tom nešťourá a když mu naservírujou mraženou zeleninu z pánve s kečupem, už se ani nediví. Majitelka má za úkol připravit si do druhýho dne koncept změny restaurace. Žídek přes noc napíše komplet novej jídelák, přijde na schůzku s majitelkou, a ta přinese propiskou na pivním lístku napsanech deset slov! Pohlreich by jí zabil, Žídek jen pokrčí rameny, že tohle si tedy nepředstavoval. Jedna hvězda dolu za absenci hlášek, druhá mínus za přílišnou slušnost. Milej, lidskej přístup, ale pro potřeby tohohle konceptu je to na škodu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama