Reklama

Reklama

The Walking Dead: Webisodes

(seriál)
  • USA The Walking Dead: Torn Apart (více)

Obsahy(1)

Série šesti miniepizod, které předbíhají děj seriálu a vracejí se na počátek, kdy propukne infekce. Hannah se společně se svými dětmi a malou skupinkou přeživších snaží najít cestu ze zamořeného města a přežít tak nastupující apokalypsu. (oficiální text distributora)

Recenze (29)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako priemerný doplnok k Walking Dead sérii to funguje celkom fajn. Dokresľuje to isté príbehy, ktoré sa odohrali najmä v súvislosti s prvou sériou, teda ešte v čase vypuknutia zombie apokalypsy. To, čo vidíme útržkovito a v jednom zábere v prvej sérii je tu rozvinuté. Niektoré príbehy sú nudnejšie, iné zase zaujímavejšie. Na seriál to samozrejme nemá, ale ako jednohubka pred ďalšou sériou to postačí. 55 % ()

Black3R 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé je že vo všetkých web epizódach nehrá ani jeden herec zo seriálu :-o 1. a 2. sériu s titulkami nájdete tu: 1+2-TU a 3. najnovšia séria epizód ktorá je pred 4. sériou 3-TU ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu jsem vyrozumněl, že tu hodnotíme webizody, které prokládají jednotlivé série hlavního seriálu (pitomější nápad, než dát tomu stejný název, by nebyl?)... Ale abych nezdržoval - viděl jsem první dvě (tedy 15 minut mezi 1. a 2. sérií, a dalších 15 o rok později) a další asi rovnou přeskočím. Se seriálem to víceméně nesouvisí a je to vůbec celé neskutečně nezábavné a zbytečné... ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Je to jeden smutný příběh matky, která se objetovala pro své dvě děti a jeden (dá-li se to tak říct) šťastný příběh dvou lidí, kteří utekli násilnému psychopatovi. Je to vlastně taková dvoj-minisérie, která zaujme až na ty nechutnosti. Za příběhy dávám "plný" počet, ale dvě hvězdy sundávám kvůli nechutnostem a smutnému konci první série. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Krátký zhruba 15 minutových sestřih co se stalo dámě z prvního dílu klasického seriálu. Mě to přišlo strašně zbytečný, čekal jsem něco lepšího a k seriálu důležitějšího. Navíc je na tom strašně vidět ten zbytečný spěch. A v těch 15 minutách jsem si fakt nenašel nikoho koho bych si oblíbil. Krve je celkem dost a efekty jsou víceméně podařené ale je to prostě zbytečné. Ale odvaha se cení. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama