Reklama

Reklama

Šéf

(seriál)
  • USA Boss
TV spot 3
USA, (2011–2012), 16 h 55 min (Minutáž: 52–59 min)

Hrají:

Kelsey Grammer, Kathleen Robertson, Martin Donovan, Christian Stolte, Bill Stoneking, David Pasquesi, Jonathan Groff, Connie Nielsen (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Starosta Chicaga Tom Kane (Kelsey Grammer) sa práve dozvedel, že trpí degeneratívnou neurologickou poruchou. Napriek tomu sa rozhodne ostať vo funkcii a nedať pred nikým najavo, že trpí nevyliečiteľnou chorobou. Vie o tom len jeho doktorka. Všetci v Kaneovom okolí sú priveľmi zaneprázdnení, aby si mohli všimnúť, že niečo nie je v poriadku. Podarí sa niekomu odhaliť jeho tajomstvo, aký dopad to bude mať na jeho politickú kariéru? (Tolf)

(více)

Recenze uživatele Aiax k tomuto seriálu (1)

Šéf (2011) 

Více artovní a ne tak strhující jako House of Cards (přece jen komunální politika není tak glamorózní jako ta supervelmocenská), ale Kelsey Grammer to všechno drží spolehlivě. Seriály stavějící na jediném silném charakteru, typu Bosse a House of Cards, mají ale stejnou nevýhodu - jakmile hlavní protagonista sleze z plátna, sune se prst k fastforwardu. Starostovy vedlejší rodinné trampoty jsou rovněž o dost nudnější než ty poslancovy a i vedlejší postavy jsou šedivější a hrají upozaděnější druhé housle než v House of Cards. Dokonce ani královská Connie Nielsen to nevytrhne. Jinak ale znamenité vysvobození pro všechny, kteří dokoukali House of Cards a potřebují další "šlehu". ()

Související novinky

Julia Roberts a knižní bestseller

Julia Roberts a knižní bestseller

13.06.2018

Julia Roberts (Pretty Woman, Blízko od sebe) si zahraje v chystané adaptaci knižního bestselleru Včelička od spisovatele Chrise Cleavea. Roberts bude zároveň i produkovat, o scénář se potom postará… (více)

Reklama

Reklama