Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Luisis 

všechny recenze uživatele

Takové horší "C"éčko. Víc než hloupoučkej a zbytečnej film mě úplně rozsekaly okolnosti kolem filmu. Pan Profesor Babiš:-D Distributor pro CZ Řiťka video a taky to, že režisér Ray si o 3 roky později natočil i Útok trojhlavého žraloka a tentýž plodný rok i svůj Masterštick "Megažralok VS Kolossus" . Tak pusu a pa všem žralokům! Sejdeme se u Čtyřhlávka - 2% ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

úžasné!!! ÚŽASNÉ!!! ÚŽASNÉ!!! Pravidlo, že viac hláv-viac rozumu neplatí vo svete, kde je O´Connel profesorom a Electra doktorkou. Vo filme však nieje jediná hluchá scéna ktorá by dala vydýchnuť rozvibrovanej bránici. Vo filme nieje nič, čo by stálo aspoň za maličké zapochybovanie ohľadne premrhaných financií. A nakoniec, vo filme nieje jediná scéna, ktorá nemá potenciál stať sa kultovou. Samozrejme to platí len pre mne podobných zúfalcov so zbierkou muších krídel pod vankúšom a dvojdňovými výčitkami po masturbácii. Asylum opäť nesklamalo a drží si u mňa jednoznačný status najlepšej spoločnosti na komédie. Asylum ma dokáže stále udivovať v tom, akú príšerku zas vytiahne z mora. Viva La kozy...vlastne double power žralok! (Filmu musím dať ešte minimálne jednu projekciu aby vo mne kus odoznezli všetky tieto euforické stavy a spísal naň oslavnú ódu hodnú jeho veľkosti) ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad. Neherci byli dost žalostní. Ale chápu, že holky byly vybírány hlavně kvůli houpajícím se kozám, protože všechny měly silikonové pětky. Žralok s dvěma hlavami kousal často, takže akce tam byly :-) A dokonce jsme se i nasmáli, když kapitán - profesor, měl bebínko na nožičce a řval, jako by ho nasazovali na kůl. Film má docela dobré hodnocení v zahraničí 50-83%. (83% má film hodnocení v RUSKU!) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ľudský, resp. tvorcovský debilizmus naozaj nepozná hranice. Ako ináč pozerať na tento kanálový sajrajt, kde sa samoukájacia réžia Ch. Raya ( potvrdil svoju pozíciu na špičke môjho rebríčka najhorších režisérov v histórii ) snaží dať divákovi na podnose ranný bľuvanec po celonočnom fláme. Ďalšia vec, ktorú tento snímok dokázal je, že Carmen Electra nemá právo hrať vo filmoch. Na živobytie jej bude stačiť pózovať pre pánske časopisy. Prečo teda jedna hviezda? Zopár rozkrokov tam bolo fajn. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem ukecala Alíka ať kouká na filmy z kategorie 300 nejhorších se mnou, nebo tedy částečně ukecala - mrkne se mnou na horory v tomto žebříčku hrůzy. A musím uznat, že píčovina o které rákoska ví, že je píčovina dokáže nasrat podstatně méně než jinej druh příšerných filmů. Takže jsem čekala totální krávovinu - dostala jsem jí, čekala jsem hezké kozičky - byly tam, digisharka jak ze starý hry - byl tam, hromadu digi krve a celkově sračku co se snaží pobavit , když je člověk zhulenej - povedlo se. Rozhodně to není dobrej film a zcela určitě ho nechci vidět znova, ale oproti Babovřeskám to bylo veledílo a já dám za každou žralokovu kebuli jednu hvězdičku...Nebo ne...jednu za žraloka a jednu za sexy holky a zjištění, že mám namakanějšího a mnohem chytřejšího týpka než byl ten mamrd co s tím proteiňákem snad i píchal. PS - Carmen Elektrizuje stále více než o polovinu mladší čubky i když s jednou tou čičinou co ukáže kozičky (ta co je má menší) si mohla střihnout lesboidní scénu a dala bych i tři hvězdy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama