Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou tak dementní až jsou geniální, ale některé jdou dál a z té nechtěné geniality kloužou ladně na vyšší level demence... Aneb-pokud dvouhlavý žralok velký jako nákladní vagón žere nohy holkám stojícím po pás ve vodě a je přitom celý pod hladinou-něco je špatně.. Jedna hvězda za to, že jsem se tomu mohl smát(né "vtipnosti" toho filmu ale prostě jen-škodolibě-jeho ubohosti). ()

Ombak▼Penari odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem z toho viděl asi deset minut uprostřed. Víc prostě nešlo. Je to naprosto nepředstavitelná věc. Natočit něco takhle špatně, to přece není možný. Někdo, kdo dokáže postavit kameru a zrežírovat scénu, přece nemůže vytvořit něco tak špatného náhodou. Mám pořád pocit, že podobné filmy se musí točit špatně schválně. "Stop. Sjedeme to ještě jednou, tohle bylo moc dobré. Zkuste být všichni ještě o stupeň větší dřeva a dementi. Žraloka zkurvíme až na počítači, ale vy musíte být neuvěřitelně otřesní už na place, jinak ten film neprodáme. Ok, jedeme. Klapka." ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Začátek zábavný. Skupina vysokoškolských studentů (rozuměj modelek s umělýma kozama a svalovců bez mozku) spolu se svým profesorem Babišem :D a paní Babišovou (pořád totálně sexy milfka Carmen Electra) vyrazí na moře. Cestou jim žralok prorazí trup jachty a tak jedna skupinka opravuje loď a druhá vyrazí prozkoumat nedaleký ostrov. Nebo atol? Až dotud je to skutečně zábava, holky mají své výhody, protože jsou nejenom sexy, ale i hloupé. Ten jeden kluk jak pořád ukazuje svaly, dává si proteiny a pořád hlásí nějaká moudra je taky dobrej. Ale po předčasném finále filmu, tedy lesbické scéně, přijde na scénu onen proslavený dvojhlavý žralok a celý film začíná jít do kopru. Jsou tam samozřejmě samé nesmysly, ať už jde o chování postav, nebo potápění ostrova, neustále měnící se délka lodi od ostrova apod. Od asylumu člověk nemůže čekat nic jiného a já bych to i skousl, ale ta zábava z první půl hodiny se úplně vytratí a vy už jen čekáte, kdo to přežije (což jsem mimochodem uhodl po prvních zhruba 30 sekundách, co jsme se seznámili s hlavními postavami) a kdy to konečně skončí. ()

AriAries odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že už jen pro ten název bych si sám o sobě ten film nepustil. Lecjakých mutací zvířat, která krom neobvyklých rozměrů začnou být jak na potvoru ještě agresivní, je na můj vkus přehršel a jen naprosté minimum dosahuje kvalit jako například Čelisti. Dá se říct, že ke spuštění filmu mě vedla čirá zvědavost, jak vypadá film s tak nízkým hodnocením. Co jsem viděl ale předčilo moje očekávání a už v první scéně bylo podle titulu jasné, co se stane. I tak jsem ale čekal snahu o vysvětlení té anomálie, realističtější proporce, kvalitnější zpracování a triky...leč marně. Na druhou stranu nikdo normální nemohl po přečtení scénáře dát na film větší sumu peněz. Vlastně je s podivem, že ten film vůbec vznikl a chtěl bych člověka který do něj investoval za sponzora. Podle všeho ale většinu peněz spolkl honorář pro Carmen Electru. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Prečo by som mal ten film brať vážne, keď on sám sa tak neberie? Obrovský žralok uloví svoju obeť, tak že s ak nej nepozorovane priblíži vo vode, ktorá je ako sa hovorí žabe tesne nad kolená? Chlap, ktorý sa poškrabal, sa zvíja bolesťou a div že nezomrie? Že žralok, ktorý príde o jednu z hláv, si to pomaly ani nevšimne??? No, v tomto filme je všetko možné, protagonisti sú od začiatku rozdelení na žraloka, jeho potravu a hlavnú hrdinku, ktorá, ak dokáže nabrať potrebný švih, je schopná žraloka umlátiť vlastnými prsiami (podobné vlohy má celé ženské zastúpenie, miestami to vyzerá že šlo o natáčanie relácie pre Playboy, ako školskú akciu). Devízou je, že na nič netreba čakať, prvé obete sú hneď prvej minúte filmu a potom približne každých ďalších 5-6 minút. pričom sa ich frekvencia s blížiacim sa koncom filmu stupňuje. V záplave všakovakých žralokov je to celkom zábavná filmová hodinka a pol. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama