Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Začátek zábavný. Skupina vysokoškolských studentů (rozuměj modelek s umělýma kozama a svalovců bez mozku) spolu se svým profesorem Babišem :D a paní Babišovou (pořád totálně sexy milfka Carmen Electra) vyrazí na moře. Cestou jim žralok prorazí trup jachty a tak jedna skupinka opravuje loď a druhá vyrazí prozkoumat nedaleký ostrov. Nebo atol? Až dotud je to skutečně zábava, holky mají své výhody, protože jsou nejenom sexy, ale i hloupé. Ten jeden kluk jak pořád ukazuje svaly, dává si proteiny a pořád hlásí nějaká moudra je taky dobrej. Ale po předčasném finále filmu, tedy lesbické scéně, přijde na scénu onen proslavený dvojhlavý žralok a celý film začíná jít do kopru. Jsou tam samozřejmě samé nesmysly, ať už jde o chování postav, nebo potápění ostrova, neustále měnící se délka lodi od ostrova apod. Od asylumu člověk nemůže čekat nic jiného a já bych to i skousl, ale ta zábava z první půl hodiny se úplně vytratí a vy už jen čekáte, kdo to přežije (což jsem mimochodem uhodl po prvních zhruba 30 sekundách, co jsme se seznámili s hlavními postavami) a kdy to konečně skončí. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenční film na nedělní ráno po dvojdenním tahu.Odpoví na rozpaky,které se vám nahromadily v hlavě tázajíce se,zdali jste naprostý magor.Osoby se pohybují převážně ve dvojicích,aby nezpůsobily nevyváženost dvojitého gáblíku kousající stvůry.Skoky ze člunu do vody vítány,žralok totiž také musí pít. ()

Reklama

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Ray mě docela dost znechutil svým Megažralokem, ale co, řekl jsem si, dám mu ještě jednu šanci... Přece jenom film, ve kterém útočí dvouhlavý žralok, může být docela dobrá prdel... Samozřejmě, že jsem nečekal "oskarové" výkony všech zúčastněných (stačí když ve filmu hraje Carmen Electra) nebo triky ve stylu Michaele Baye, ale chtěl jsem se alespoň zasmát... Jenže ono nebylo čemu... Ani amatérským trikům, ani tomu, co tam předváděli herci (ne, herectví tomu říkat nebudeme) a hlavně mě nepobavila snad ani jedna hláška... A to je u takovéhoto druhu filmu naprosto smrtící... Prostě Megapiraňa zůstala zase nepřekonána... ()

Wiikii odpad!

všechny recenze uživatele

Jééje, ten film je takovej frankenstein, složenej z několika jiných dílů, které ani nefungují, ale i přesto je to na světě !! Příběh, herci, charakteristika postav, ty texty, a samotnej žralok kterej v první záběru vypadá jak kdyby zažil stejnou nehodu jako Godzilla a za asi 30min. se dostane nepozorovaně až k puberťákům kterým je voda po pás... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem ukecala Alíka ať kouká na filmy z kategorie 300 nejhorších se mnou, nebo tedy částečně ukecala - mrkne se mnou na horory v tomto žebříčku hrůzy. A musím uznat, že píčovina o které rákoska ví, že je píčovina dokáže nasrat podstatně méně než jinej druh příšerných filmů. Takže jsem čekala totální krávovinu - dostala jsem jí, čekala jsem hezké kozičky - byly tam, digisharka jak ze starý hry - byl tam, hromadu digi krve a celkově sračku co se snaží pobavit , když je člověk zhulenej - povedlo se. Rozhodně to není dobrej film a zcela určitě ho nechci vidět znova, ale oproti Babovřeskám to bylo veledílo a já dám za každou žralokovu kebuli jednu hvězdičku...Nebo ne...jednu za žraloka a jednu za sexy holky a zjištění, že mám namakanějšího a mnohem chytřejšího týpka než byl ten mamrd co s tím proteiňákem snad i píchal. PS - Carmen Elektrizuje stále více než o polovinu mladší čubky i když s jednou tou čičinou co ukáže kozičky (ta co je má menší) si mohla střihnout lesboidní scénu a dala bych i tři hvězdy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama