Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (266)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nač čekat na rozjezd, když film může chytit náboj v prvních minutách. Wolf Creek má své mouchy, spoustu nelogičností a občas nesmyslné chování postav, ale těch kladů je také spoustu. Hlavně náboj a dobrý děj, který moc času na vydechnutí nedá. Největší klad považuji Johna Jarratta, který jako psychopat byl fantastický! Po průměrné jedničce přichází nečekaně hodně nadprůměrný druhý díl .. 7/10 = 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJ V AUSTRÁLII, HULIBRKU!“… /// Mick Taylor nemá rád drzý policajty a turisty. Budiž – policajti jsou (vobčas) pěkní čuráci, a turisti… – hlavně ti v tomhle kousku se tak chovaj, takže jim to vlastně patří. Já zas nemám rád lidi bez pudu sebezáchovy, takže bych vlastně Mickeovi měl fandit, zvlášť, když má vytříbenej smysl pro humor. Ale jinak je to spíš nuda, ve který se honí oběti autem nebo s puškou v ruce, a kterou oživí venkovskej Aussiem svojí dovedností ovládat víc zbraní či dopravních prostředků (vlak? Hmm, tak asi příště…). Horor(?), kterej nemá čím překvapit. Snad jedině ten týpek, co by jako prej přežít chtěl… Z takový tý vobyčejnosti vystupuje až závěrečný hnízdečko hrůzy a velká dávka patriotismu. Abych pravdu řek, moc mě to nebere. Nemá čím. Do Austrálie nejezdím, magor taky … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nejrychlejší cesta k srdci chlapa vede přes hrudník. 2.) Lítající klokan? Neznám. Lítající kamión? No jo, Austrálie… 3.) Thx za titule ,,K4rm4d0n“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

HoneyBunny odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, kde žačít? Tohle není horor ani thriller. Vyděšená jsem nebyla ani za mák a napjatá taky ne. Tenhle film je jen nechutné torture porno s australským postarším vidlákem, kterému scénář dává až nadpřirozené schopnosti být vždy na tom správném místě, aby mohl někoho přeplácaně zabít. Až je to otravné, protože právě tohle ukrádá filmu na nápětí, prostě víte, že vidlák Mick vždycky vyjukne za rohem nebo ve zpětném zrcátku auta. A protože zabíjí nezajímavé, nerozvinuté postavy, je vám úplně jedno, jestli přežijí nebo ne. Ta německá holka je navíc naprosto příšerně napsaná - vlastně jenom ječí, vyjeveně kouká a vypadá dobře v těsném tílku - prostě klasická postava napsaná nablblým šovinistou. U Wolf Creek 2 jsem se nebavila, spíš jsem byla otrávená tím, jak je hloupý, předvídatelný a nechutný (bohužel ne tím zábavným způsobem ala ranný Peter Jackson). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála prípadov, kedy dvojka totálne prevalcuje jednotku. Na toto sa už dalo pozerať bez väčších výhrad, hlavne kvôli tomu, že sa odbúralo totálne hlúpe chovanie sa postáv z jednotky a "milý" vlastenecký pánko mohol vyniknúť v celej svojej kráse. Atmosféra síce nebola nič extra, ale nebolo to ani najhoršie, niektoré scénky a hlavne hlášky dokonca pobavili. Čo sa týka gore, bolo určite lepšie ako v jednotke, ale na druhú stranu nebolo ho ani veľa. Páčil sa mi aj záverečný, vedomostný kvíz, treba uznať že išlo o zaujímavé spestrenie deja. Takže ja som spokojný, keď bude aj prípadná trojka v podobnom duchu budem len rád. 75/100 ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Buran zabíjí. Zase. Není to originální, ale je to marast jako prase, přičemž závěr je jedna velká labůžo jízda pekelným exploitation gore panoptikem. Jeden z těch filmů, ze kterého člověku není zrovna dvakrát blaho, nicméně stále čumíte a zíráte jako banda klokanů, jejichž kamarádi chcípaj pod koly kamionu. Mix Stopaře, Wolf Creeku a Duelu čerpá hodně z neopakovatelné australské atmosféry a geniálního superburanského psychopata v podání Johna Jarratta. Jakýmsi zvráceným způsobem to stojí za to... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Rychlostní limit na dálnicích v severozápadní Austrálii je 110 km/h, nikoli 100 km/h. (Johnny.ARN)
  • Ironií je, že John Jarratt (Mick Taylor) se nerad dívá na horory a prohlásil, že ho v dětství děsilo sledování Psycha (1960). (ČSFD)
  • Film se natáčel v Adelaide v Austrálii. (rafix)

Reklama

Reklama