Reklama

Reklama

24 hodin: Dnes neumírej

(seriál)
  • USA 24: Live Another Day (více)
Trailer 2
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2014, 9 h (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Kim Raver, William Devane, Giles Matthey, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, Yvonne Strahovski, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(12)

Vysloužilý agent Jack Bauer se skrývá v Londýně. Už jsou to čtyři roky od té doby, kdy začal utíkat před spravedlností. Nyní musí opustit svůj úkryt a naposled riskovat život, aby odvrátil hrozící globální katastrofu... (TV Prima)

Videa (62)

Trailer 2

Recenze (109)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Keď sa Jack Bauer lúčil s fanúšikmi zdrvujúcim finišom ôsmej série, viacerí boli radi za dôstojné ukončenie. Pokračovanie s podtitulom Live Another Day bolo preto do istej miery rizikom, ale vyšlo to. Tvorcom seriálu sa za tých pár rokov zozbieralo viacero kvalitných podzápletiek, ktoré dokázali zmysluplne prepojiť a naplno zúžitkovať. Aj keď sa ku koncu zdá, že tempo poľavuje, dokážu prísť s ďalším triumfom a predošlé diely sa razom javia ako predohra niečoho väčšieho. Jediná výraznejšia výhrada tak paradoxne súvisí s možno najväčším pozitívom. Vďaka zhusteniu deja do 12 epizód absentujú hluché miesta, o to neuveriteľnejšie však môže pôsobiť ešte rýchlejší vývoj zápletky, ako sme z 24 zvyknutí. Je to však dôvod na kritku? Táto drsná a emocionálna akčná jazda totiž funguje aj po deviatykrát. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Už je to tak, Jack je zpátky a pořád je ve formě. Fanoušci můžou mít radost, protože se vše odehrává tak, jak jsou zvyklí, každopádně doufám, že se na Jacka bude v dalších dílech soustředit více pozornosti. První 2. díly - 80% V průběhu série to pěkně gradovalo, všichni záporáci potěšili, jen škoda, že v cílové rovince Jackovi a spol. trochu docházel dech a finále už nebylo tak našlapané jako druhá půlka řady. 9. série - 80% ()

Reklama

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Dlhú dobu som už nevidel 24. Naposledy nejakú z prvých sérii veľa rokov dozadu. Tak som sa rozhodol, že si pozriem túto novinku, keďže pôvodný seriál sa mi veľmi páčil. A ako som očakával, nesklamal ma. Seriál vás chytí od prvej sekundy a nedá vám vydýchnuť až do poslednej sekundy poslednej epizódy. Jack Bauer, ako stále, vo forme, tentokrát ako hľadaný muž. Veľmi dúfam, že bude natočená aj ďalšia séria. Nemám žiadne výhrady. 5* a 100%. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Dlouho vyhlížený návrat Jacka a zároveň labutí píseň jeho televizní legendě. Tuto větu jsem měl nachystanou od oznámení pokračování 24 a nepopsatelně mě štve, že ji teď nemůžu myslet vážně. Autoři se totiž ani po těch pár letech nedokázali ponaučit z nedostatků, kterými trpěly bez výjimky všechny předchozí řady a tak je i ten půldenní formát v novém prostředí zbytečně vyplněný nudně podanými pasážemi ze "CTU" a "Bílého domu", nelogickým chováním a nepovedenými zvraty. Zdaleka největším zklamáním je však otřesný makeup Chloe a především samotný závěr který místo té kýžené poslední rozlučky hlavní postavu jen dostal znovu do stejného bodu v jakém se ocitla právě na skvělém konci osmé řady, a co hůř, ani z této situace se přes vyloženě křečovitou snahu nepodařilo vymačkat ty samé emoce. Ale asi zním moc negativně. I přes všechny zmíněné výtky, které mě v průběhu deváté řady nemálo trápily, je celá série zatraceně zábavná a od začátku do konce napěchovaná dosud nejdynamičtějším dějem v Jackově kariéře. Jen ty její mouchy jsou kvůli tomu o to otravnější. Damn it. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem si připomněl všech osm výborných řad skvělého seriálu 24 hodin! Každá řada měla něco do sebe a na to, že od první řady uteklo již 18 let, tak nic neztratila ze svého kouzla. Každá řada dokázala něčím prekvapit, něčím zaujmout a něčím člověka dostat. U deváté poloviční řady jsem měl trošku strach. Přece jen 24 hodin je 24 hodin, což znamená 24 dílů a jeden den Jacka Bauera. Musím říct, že jsem se velmi spletl. 12 dílů byl dobrý nápad a to především, že se stále něco děje a není zde téměř žádné zbytečné místo. Například šestá řada měla pár naprosto zbytečných dílů. Za mě tedy super nápad s méně díly. Konec byl opět šokující. Jen to vypadá, že žádná další řada s Jackem Bauerem pravděpodobně nevznikne a mě nezbyde se čistě ze zvědavosti podívat na 24 hodin: Nezastavitelný (celý nadšený jsem z toho). 24 hodin bez výborného Kiefera Sutherlanda? Nesmysl! V této řadě mě mimo perfektního výkonu překvapil Benjamin Bratt. Krásná Yvonnne Strahovski. Nevadila mi ani více než jindy odporná Mary Lynn Rajskub i s tím bordelem, který měla kolem očí. A konečně se také dostalo na záporáka v podobě ženy, i když ne zcela tak hlavního nepřítele. Jednoznačně pět hvěz a velmi důstojné rozloučení s Jackem Bauerem. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o druhý film, kdy Kim Raver hrála manželku šéfa prezidentova štábu. (vercza)
  • Seriál se natáčel v Londýně. (Yardak)
  • Ve 3. epizodě je v rozporu čas na digitálních hodinách a na hodinkách poručíka Tannera (John Boyega). Zatímco digitální ukazují 13:35, poručíkovy 12:19. (Shadowrat)

Související novinky

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Jack Bauer konečně ve filmu?

Jack Bauer konečně ve filmu?

02.09.2014

O filmovém pokračování seriálu 24 hodin se mluví řadu let. Hodně se o něm spekulovalo především po osmé sérii, která v roce 2010 seriál zakončila, nakonec se ale nikdy nedostal z plánovacích fází.… (více)

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama