Reklama

Reklama

Sword Art Online

(seriál)
  • Japonsko Sôdo Âto Onrain (více)
Trailer 1
Japonsko, (2012–2020), 37 h 59 min (Minutáž: 23–48 min)

Režie:

Jošijuki Fudžiwara, Tomohiko Itó, Manabu Ono, Takaši Sakuma (více)

Předloha:

Reki Kawahara (kniha)

Hrají:

Kóiči Jamadera, Takehito Kojasu, Ken Narita, Tomokazu Seki, Jošicugu Macuoka, Natalie Hoover, Cherami Leigh, Ajahi Takagaki, Tóru Ókawa, Terujuki Tanzawa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(96)

Videohra díky nové technologii umožňuje ovládání herních avatarů vlastním tělem v reálném světě. Ale má to háček. (Netflix)

Recenze uživatele Gucak k tomuto seriálu (2)

Sword Art Online (2012) 

Pro mě jako pro hráče bylo toto anime povinností. Myšlenka hry kterou hrajete sami za sebe je skvělá. Rád bych jí zažil, ale prosím bez té druhé strany mince. Ta spočívá v tom, že když umřete ve hře umřete i v realitě. Welcome to the new Hunger Games ! O příběh je postaráno. A ta hudba co je použita při bojích :3 ! HUSINA ! I openingy jsou skvělé. Hlavně od Eir Aoi - Ignite. Poslouchám do teď. Doporučuji. 5*. Oblíbené postavy : Asuna, Kirito ()

Season 2 (2014) (S02) 

Úctyhodné pokračování Sword Art Online. Děj je zde rozdělený na dvě půlky. První půlka je staré dobrý SAO. Akorát v modernějším gardu. Děj se přenese do hry Gun Gale Online. Jak název vypovídá meče nahradí střelné zbraně. V tomto světe řádí Death Gun, který když někoho zabije umře i v reálném světě. Na scénu přichází Kirito , aby všechny znovu zachránil. Objeví se zde i nová postava a troufám si říct, že jedna z nejlepších postav z celého SAO. Tato půlka obsahuje neskutečně boží opening. Je to půl roku co jsem SAO dokoukal a pořád ho musím poslouchat. I ending se ale samozřejmě povedl. Co jiného čekat od Eir Aoi a Luny Haruny. První půlka je skvělá. Jen mě mrzí že otázka Death guna se vyřeší strašně rychle. Poté logicky přichází druhá půlka. Ta má spíše emoční ráz. Tu moc popisovat nebudu, abyste se do toho dostali sami. Řeknu jen jedno. Nemálo jsem si na konci pobrečel. I v této půlce je kvalitně odvedená práce s hudbou. Super OP. V druhé půlce se vystřídají 2 endingy. Oba od Lisi. A oba samozřejmě skvělé. Přece jen, ale druhý ending ho o něco více převyšuje. Při poslechu se mi zase derou slzy do očí. Lisa je hold jistota. Druhou řadu prostě doporučuji. Kvalitně odvedená práce. Teď jen počkat na třetí řadu. Oblíbené postavy : Shinon, Kirito, Asuna ()

Reklama

Reklama