Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

malylada 

všechny recenze uživatele

Fuuu, tak tohle opravdu nechápu. Začátek filmu hned pekelně nastoluje tempo, které neutuchá až do konce. Proč, jak, co jde naprosto stranou a film se dá rozčlenit na dva střídající se body. Honička, dialog, přitroublejší dialog, nudný dialog, opět honička, dementní dialog (prosím zabít tu krávu), dialog, Hawke blbe čumí, honička, honička, střelba, uspávací dialog, akce kterou nevnímám, moment překvapení (WTF), minuta Jona Voighta. Takto bych ve zkratce shrnul film. Hledal jsem film s Walkerem a shodou okolností má stejný název, risk se rozhodně nevyplatil.......1/10 ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Fast and Furious meets Drive meets Phone Booth. Ačkoliv už námět a tvůrčí tým vypadá od pohledu béčkově, nikdy bych s těmito předsudky nehodnotil samotný film. Ten má totiž překvapivě kvalitní akční scény, které potěší poctivou kaskadéřinou a téměř live-action akcí. Příznivci legendy jménem Ford Mustang v provedení Shelby budou slintat blahem, ikdyž tak bytelné auto, jak je ve filmu několikrát demonstrováno, to opravdu není. Getaway není bezchybným filmem, ale díky perfektnímu Hawkeovi, neustálým přísunem akce a několika zajímavými režisérskými nápady (používání kamer, dlouhý záběr honičky ve finále) rozhodně nenudí. A v případě, že nemáte žádná počáteční očekávání, tak je dost možné, že budete z výsledku stejně mile překvapeni, jako jsem byl já. 70 % ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Film vám dá přesně to co očekáváte od akčních filmů typu fast and furious. Rychlé auto, bouračky, plky, honičky, bouračky, zase plky a tak dokola. Filmaři zjevně chtěli alespoň něco ušetřit, tak ho natáčeli v Bulharsku, když se zničí sem tam nějaký starý vrak, není to tak drahé a v bulharsku přeci jezdí jen hnusný auta že ? Takže shrnuto a podrženo 3* ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Náhodou je Getaway povedená akční jízda, která uteče jak voda. Je to čistě akční filmová honička, od který nelze nic jinýho čekat. Hlavní hrdina je uvěřitelnej, vyklepanej ze ztráty svojí manželky, kterou unesli nezníámí šmejdi. Horší už to je s mladou hackerkou, která mi nesedla chováním. Hlavní jsou zde pěkný reálný honičky, točený mnohdy nepřehlednou kamerou. Celkově je to ale paradni filmek na odreagování, od kterýho asi neakční fandové vůbec nic nedostanou. No my fadové Shelbyho hodně. Za mě 86% :) ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Zdejší komentáře hodnotících "elit" bych si nechal zarámovat a poslat do vesmíru, ať jiné světy vědí, jak umíme být hloupí. Nicméně teď ten můj. Film, ve kterém je hlavní hrdina Ford Mustang Shelby SuperSnake. Nádherné auto. Ale k té, prý laciné, kameře. Ta byla velice chytrá a fantasticky sestříhaná. S málem peněz jsme tak dostali uvěřitelně celistvý zážitek. Vnitřní web kamery tomu dodávali šmrnc. Honičky byly dost dobře natočené a jediné, co filmu chybělo, byla coolovost postav, jinak by se mohlo jít Rychle a Zběsile bodnout. Nakonec to jediné, co mě naštvalo, byl konec. To jsem vůbec nečekal. Ale jinak? Wow...žádná nuda. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Selena Gomez (The Kid) šla v aute s kaskadérom, aby zistila, aký je to pocit. Bola vystrašená, no nie tak, ako keď šoféroval Ethan Hawke (Brent Magna). (Tony DiNozzo)
  • VIOS sú malé kamery, ktoré predstavovali väčšinu kamier namontovaných na autách a dostali prezývku "crash cams". Tím mal uprostred ulice namontovaných asi 70 VIOS kamier, aby získal dynamické zábery, keď po nich autá doslova prechádzali. Niekedy vydržali, no niekedy nie. (Tony DiNozzo)
  • Ethan Hawke (Brent Magna) navštevoval školu závodenia, aby sa naučil poriadne manévrovať ako profesionál. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama