Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film mal niekoľko veľmi dobrých momentov z ktorých možno vyzdvihnúť najmä záverečnú naháňačku na autách ale celkovo nepriniesol nič nové - skorumpovaný policajt, dobrý zločinec, útek z policajnej stanice v štýle filmov s Terrence Hillom. Ak by to obsahovalo niekoľko vtipnejších momentov v štýle série Taxi, taxi mohlo to dopadnúť podstatne lepšie a ako sa to v niektorých komentároch spomína v niektorých momentoch to silno pripomenulo tvorbu Luca Bessona. Škoda že ich ale nebolo viac. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožroutská lobotomie a lá Rychle, ty debile s mimořádně nesympatickou, prkennou čuňou v hlavní roli a bitkami jako z filmů s Budem Spencerem, proti níž jsou ovšem i Naftovi parťáci naprostým scénáristickým a akčním sqostem. Dobré možná akorát tak jako pohon mitochondrií těch nejjednodušších organismů a jako kulisa ke kompulzivnímu ožužlávání palců v léčebně neurovegetativních poruch. Prý je už i dvojka, kterou si ale s chutí nechám ujít, protože dvě ztracené kulky, to už zavání totální impotencí. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další francouzská akční kriminálka se zkorumpovanými policajty, tentokráte s výraznou vůní benzínu. Rvačky, přestřelky a samozřejmě řádně přepálené autohoničky, které sice mohly být kapánek nabušenější, ale co už. Nejlepší sekvence je asi útěk z policejní stanice, kde hlavní hrdina ukazuje, že kromě klíče a heveru ovládá i pěsti a kopy. Herecky bez problému. Dostal jsem přesně to, co jsem chtěl a čekal. 75% ()

Ne__Ty 

všechny recenze uživatele

Příjemné žánrové překvapení. Do kapse strčí The Old Guard a asi i Project Power, kdybych měl odvahu to vidět. Díky devadesáti minutám děj odsýpá a je naplněný solidní akcí, které kraluje honička na dálnici a potyčka na policejní stanici, za kterou by se nestyděl ani Terminátor. A když k tomu připočtu sympatické postavy, které neztratily celý mozek, přehlédnu i jednoduchoučký příběh. Až nebude vědět, co si dát, naordinujte si toto old schoolové ohlédnutí na Netflixu. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru akčnej krimi nadpriemerný kúsok. O odsúdenom zločincovi, ktorý privolí spolupracovať s políciou a tak si zjemniť výkon trestu. Prikývnutie na spoluprácu ho napokon takmer stojí krk. Pretože aj medzi policajtmi sa nájde veľa skorumpovaných zmrdov, schopných čohokoľvek. Parádne poňatá akcia, pokus o príbeh s presahom, svižne plynúci dej, zachovávajúci proporcie akcie, odľahčenia akcie i nenápadných moralizátorských sentencií. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)
  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)
  • Když ve 22. minutě Areski (Nicolas Duvauchelle) zastřelí přes zadní okno Charase (Ramzy Bedia), okno zůstane v dalším záběru nepoškozené. Díra po kulce se objeví v okně až v 56. minutě, když Lino (Alban Lenoir) prohlíží auto poté, co ho vytáhl z úkrytu. (Fischa77)

Reklama

Reklama