Reklama

Reklama

Recept na bohatství

(pořad)
  • Slovensko Recept na bohatstvo
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2012

Obsahy(1)

Jedinečná česko slovenská reality show dokáže premeniť obyčajný domáci recept na skutočný produkt, ktorý sa stane novou gastronomickou senzáciou a nákupným hitom. Divákom neponúka iba obyčajný pohľad na gastronomické pochúťky, ale sprostredkuje im aj reálnu chuť tých najlepších domácich receptov. Obyčajní ľudia prezentujú svoje recepty rôznych kategórií pred porotou, v ktorej zasadnú Pavel Maurer, Michal Rabina a Libuše Šmuclerová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Kuchárska komerčná šou, ktorá vyzerá sprvoti ako Superstar, z druhej strany sa podobá na MasterChef, dokonca aj hraním na city a rozoberaním vecí okolo ako je chrup a návšteva zubára. S MasterChefom to má spoločné veľké množstvo vecí, najmä tie negatíva, dokonca rozdiel v porote nie je. Ochutnávajú bez vysvetlení, zdajú sa mi byť milší, až tak to nehrajú, ale v podstate sú len za stolom, čo je miernejší rozdiel. Poprosím Petra Ňunéza nech sa spamätá, to sú mu peniaze naozaj všetkým? Vlastne čo len on, veď v tom idú všetci tvorcovia z oboch televízií, moderátorka a moderátor a aj účinkujúci, bez ktorých hlúposti by to nebolo. Čakal by som niečo inovatívne a uberajúce sa smerom programov ako Áno, šéfe!, Nebíčko v papuľke, či novodobým Šéfkuchárom bez čapice v relácii, ktorá by zakomponovala šikovných ľudí, ale toto bol výsmech normálnosti, tentokrát od inej slovenskej komerčnej televízie a jej českého partnera. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě naše největší komerční televizní stanice,Nova a Prima se již delší dobu předhánějí,která z nich televiznímu divákovi naservíruje větší porci nevkusu.V poslední době nechce zaostávat ani TV Barrandov.Po zhlédnutí části primáckého Hotelu Paradise jsem nabyl přesvědčení,že horší hnus už nelze odvysílat.Opět jsem se trpce zmýlil.Zatímco v Hotelu Paradise se semtam mihla pěkná ženština a občas se vyskytl záběr na krásné okolí, Barrandovskému Receptu na bohatství šéfují dva primitivní omezenci,kteří kromě skákání u sporáku toho asi moc neumí a hojí si svoje mindráky na soutěžících.A nad tím vším bdí neforemnej,oku nelahodící babochlap Šmuclerová.Po tomhletom děsným zážitku mám nutkání přehodnotit všechny moje odpady. ()

Reklama

MissKim odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další skvělou televizní show a opět je to jeden velký S..T. Víc na to není co napsat. A to jsem si na začátku říkala, že by to mohlo být i docela zajímavé. Superhvězda Šmuclerová, která si nevidí na špičku nosu a opravdu by se měla zamyslet nad svým chováním, se na začátku pořadu skvěle předvedla větou: "Psa, zavolejte někdo psa. Je tu někde pes?" (komentář prý k hnusnému jídlu). Hlasem, který mě fakt zvedal že židle. Pak začala u jiného pokrmu (tak, jako ostatní porotci) plivat prý nepoživatelné něco do příslušného koše, který má každý porotce u sebe. Pak snaha, asi režiséra, o určitou vtipnost v tomto pořadu. U soutěžící, která vařila romské jídlo, na adresu jejího manžela. Jeho fotku dali dost trapně dohromady se slavnými osobnostmi a k tomu dovětek - "Každý ho zná, i Madonna, i britská královna, ... wtf? Odpad, nic víc si tahle reality blbost nezaslouží. Tohle se fakt nepovedlo. Myšlenka dobrá, výsledek katastrofální. 0%. Btw - milá krávo Šmuclerová, jste neuvěřitelně hnusná! tohle nemá s upřímností co dělat. Ne, ta paní nemá pěkné zuby.. protože na to nemá peníze!!! To jako neochutnáš její pokrm kvůli špatným zubům? "Pojďmě řešit tento problém (zuby), já to ochutnávat nebudu." Paní asi byla nebo ještě je nemocná, je chudá, možná i dobře vaří.. Má dobré srdce. Vim, že máte manžela zubaře, ale tohle všechno jste si mohla před kamerama odpustit! Zlaté srdce, které chce pomáhat přece nemusí být viděno očím ostatních..Chudinko, je mi vás fakt líto. Jste ubohá jako tahle show. ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen se na tento pořad dívat, protože byla změna programu a čekal jsem na jiný pořad. Jinak bych to v životě nesledoval. Je to absolutné příšerný paskvil, který si zaslouží ohodnocení mínus 100%. Jak si může madam Šmucla ještě dovolit přijít do TV, když byla vrcholnou šéfkou ukradené TV Nova? Společně se zlodějem Železným dluží nám všem (a měla by vrátit alespoň část) 10 miliard. Železný ukradl americkému miliardáři TV Nova a musel to za něj zaplatit český stát!!! Celá šou je odporná a vyniká v tom právě Šmucla. Její chování vždycky bylo a je arogantní, egoistické, nelidské. Pryč z TV, ona i celý pořad. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Dve najväčšie slovenské, komerčné televízie Markíza a JOJ znova medzi sebou rozpútali boj o gaučového diváka. Tento krát sa netancuje, nehľadá sa spevácka superstar, ani žiaden mimoriadny talent, ale snažia sa zaujať súťažnou kulinárskou reality show. "MasterChef" vs. "Recept na bohatstvo". V podstate sa jedná o to isté. Traja arogantní porotcovia a silne motivovaní, snaživí súťažiaci. Ide o to kto uvarí najlepšiu žranicu. MasterChefa som hodil do odpadu a táto JOJkárska kravina nie je o nič lepšia. Ako sa hovorí: jedno za osemnásť a druhé bez dvoch za dvadsať. Proste ďalší odpad! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • První klapla padla v prostorech hotelu Corinthia, kde se 23. a 24. června 2012 konaly první dva castingy. [Zdroj: recept.joj.sk] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama