Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Recenze (369)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Prijemna stopaz, niektore vynikajuce situacne vtipy a teda celkovo spokojnost. Kvalit takeho V hlave to samozrejme nedosahuje, ale ako zabavna jednohubka funguje v pohode. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Hotel Transylvania 2" je čistá zábava pre rodiny, deti a dospelých. Dej má veľa veselých gagov a väčšina je gýčových ako v origináli. 6/10 ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Infantilní a předvídatelné, totálně kadící na své horové předlohy.. ale, mimořádně zábavné. Mě to bavilo... I když je určitě stále co vylepšovat. :) ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Úplně si nepamatuji první díl, ale myslím si že tento díl byl lepší a navíc se na to krásně dívá. ( 27.1.16/MAC ) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Vcelku to ušlo, ale mierny pokles oproti jednotke tam je. Zábavné ako tak. Zbesilé ako jednotka. Chvíľami trápne, ako aj iné animáky dnešnej doby. Hlavné je, že film nenudil. Stopáž je veľmi prijateľná. 60% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Opět vydařená taškařice, která je sice pro děcka, ale najdeme tam i dost fórků pro dospělé. A celkově je tam tolik různejch detailů a vtipnejch detailů, že se to snad na jednou ani nedá všechno zaznamenat. Koukám, že podobnej komentář jsem dal i prvnímu dílu. Tím spíš je vidět, že kvalita se mu lehce vyrovná. Vsadim se, že zakrátko nebudu vidět mezi oběma dílama rozdíl a nebudu vědět, co se ve kterým stalo. Ale v hloubi duše budu vědět, že obojí byla zábava... ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Opět vtipná pohádka navazující na předešlý film. Druhý díl stejnojmenného filmu, překvapil tím, že jeho kvalita minimálně rovná kvalitě prvního filmu, což se u mnohých pokračování nezdaří. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou. Je to zábavné, rychlé, dost barevné vtipné a i dojemné. Prostě super odreagovací animovaná komedie pro dospělé a pohádka pro děti. Ve filmu bylo jasně vidět, kdo hlavně sponzoroval výrobu tohoto díla, Sony. Fakt hustá zábava. Nemohu nic jiného, než doporučit. Český dabing tentokrát nesklamal. BLOBÍK byl nejlepší. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako v prvej časti, aj tu ma veľmi bavilo ako sa pohrali s postavami. Zase si ale myslím že film mohol byť oveľa vtipnejšie. Stále ide len o priemerný animák, pre všetky vekové kategórie, no nie je to extra trieda. Na druhej strane, trochu mi séria prirástla k srdcu. (ani sám neviem prečo) ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Přehršel vtipných prvků a komediálních hlášek se opět dostavil, avšak oproti prvému jednání se nám dvojka spíše blíží k šedivému průměru. Nevím, jestli straší ve věži jen mně, ale nepochopil jsem, proč se mentalitou a muskulaturou patnáctiletý zrzek dere do sňatku s upířící a současně s ní téměř okamžitě počne upířátko, jež bude na léto jezdit k babče do San Diega. Nejlépe zrežírovanou postavou je samozřejmě Drákula, jeho sladká rakvička pokulhává a místy šeredně nudí žvatláním. 78% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Já jsem se opět bavil královsky (nebo Drákulovsky, jak chcete). Dvojka si stále udržuje vysokou úroveň a je jen o nepatrná čísla slabší, než jednička (a nebo víte co, je úplně stejně dobrá). Opět platí: za mě nejlepší animák, nejlepší role Adama Sandlera a nejlepší peljáda funkčních a skvělých, sem tam i originálních vtipů a gagů. Příběh super, skvěle to odsýpá, má šanci to zaujmout i odrostlejší (viz mě), temnější atmosféra tomu prospěla, nové postavy jsou fajn (Vlad je luxusní, jen si zaslouží více prostoru) a Mavis je pořád k nakousnutí... Jediné, co bylo trošku slabší, bylo to velevýpravné bojovací finále a podivný vztah Dennise a malé vlčice. Jinak ale vrchol animované tvorby a pro mě nehorázná nádhera. A já to řeknu naplno a nebud se za to stydět - miluju Hotel Transylvánii a chci trojku, chci jí, a nebojím se, že bude špatná, prototže tahle dvojka mi opravdu udělala neskutečnou radost. Fakt krása, které nechybí vůbec nic nechybí je pro všechny a je opravdu vtipná. Nádhera a nejlepší animák od jedničky a od Shreka. 100%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bože to byla nuda. Chtěl jsem zkopírovat komentář z jedničky, která mě ani v kině a ve 3D vůbec nebavila, jenže tam byla věta "párkrát jsem se zasmál". No a to zde použít nemohu. Fakt nuda k padnutí a upřímně lituji každého rodiče, který na to musel s dětma do kina. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

No, na zadek jsem z toho nepadl. To nejlepší z celého filmu bylo víceméně ukázáno jen v traileru. Jinak jde o takové docela průměrně dobré pokračování, které má sice sem tam dobrý vtípek a dostává se hojně na parodii systému moderního světa, ale žádný zázrak se nekoná. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když jsem kritizoval u filmu Fotři jsou lotři již stereotypní tvorbu Bena Stillera, mohu si postěžovat i na upadající záživnost u snímků Adama Sandlera. Naštěstí se ale v roce 2012 dokázal upsat jedomu z nejpovedenějších animáků za posledních 5 let a stejně tak, ne-li dokonce lépe, dopadlo i jeho pokračování. Hotel Transylvánie se řadí mezi tu hrstku snímků, kde s radostí očekávám 3. část. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(123/2015) / Príbeh vyslovene neambiciózny, jednoduchá zábava tu dostala jasnú prednosť. A dobre bolo, Hotel Transylvánia je nekončiaca smršť vtípkov. (8/10) ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

První film byl svěží a zábavný, tohle bylo vyloženě otravné. Na rozdíl od jedničky se nedá říct, že by to mělo příběh. Spíš sled scén, někdy vtipných, často dost nevtipných. Zdá se, že tvůrci vyčerpaly všechny nápady v jedničce a tady už jen recyklují. Můžete namítnou, že to je prostě animák pro děti a nemám právo to kritizovat. Jo, děti to si pobaví. Je ale dobrý si uvědomit, že jdou dělat i animáky snesitelný pro všechny, první Hotel Transylvánie je toho dobrým příkladem. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Animované, strašidelně roztomilé, příšerovské, rodinné, nadějné, milující, blablabla. Jednička prostě byla asi zábavnější, ale pár vtipů se tu taky našlo. Prostě taková pohodička, u které se mozkově moc nenadřete. ..taky chci mít za kámoše obludky.. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně infantilní volovinka do pošmurného dne ;-) Klasicky to jedničku nepředčilo, ale jak to u dvojek bývá o chlup kleslo.. Místy vtipný odlehčený bláznivý chaos určený spíše mladším ročníkům ;-) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Přesně jak tu bylo řečeno - pokud se Vám líbila jednička, bude se Vám líbit i dvojka :) Je tam plno "příšer", dobře se tam pracovalo s možnostma co všechno tam znázornit a mě to bavilo :) Je to hodně kreativní a pro děti jako dělané :) :) A jelikož já již malé dítě nejsem, jsem spokojena, že jsem si to maximálně užila :) ()

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama