Reklama

Reklama

Šingeki no kjodžin

(seriál)
  • Japonsko 進撃の巨人 (více)
Trailer 1
Japonsko, (2013–2023), 36 h 45 min (Minutáž: 23–85 min)

Předloha:

Hadžime Isajama (komiks)

Hrají:

Romi Paku, Akeno Watanabe, Susumu Čiba, Unšó Išizuka, Hiroši Kamija, Júki Kadži, Juiči Karasuma, Tomokazu Sugita, Kódži Jusa, Minami Takajama, Hideaki Tezuka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(89)

Lidé byli nuceni bojovat s obry o záchranu svého pokolení. Když se schylovalo k nejhoršímu, postavili několik měst pod ochranou mohutných zdí, které obři nedokázali překonat. Po jedno celé století si lidé za hradbami mohli oddechnout a žít v relativním míru, avšak odříznuti od okolního světa. Mír ale trval jen do dne, než jedno z těchto měst, obehnané zdí, Maria, bylo napadeno dosud nevídaným šedesátimetrovým obrem, kterému se ochranu města podařilo překonat. Ústřední postava příběhu Aren Jaegar se svou adoptivní sestrou Mikasou při útoku přicházejí o svoji matku a vydávají se vstříc nehostinému světu. (-Victor-)

(více)

Diskuze

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

sankacoffee

Diskuzi jsem samozřejmě otevřen, zatím tu nikdo ze strany uznávačů Shingeki nenahodil žádný pořádný argument :) Pokud se tak stane, můžeme se bavit dál.

Přijde mi velmi komické zpochybňovat něčí zkušenosti, když sám o tom nic nevíš, ale fajn :) Nahoď mi argument a pobavíme se. A abych mírnil tvé zapálení, tak ještě podotknu, že arugmenty typu - mám hodně nadíváno, takže to tak prostě je, si odpustím. Takže zklidni hormon a argumentuj :)

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Larky

8-/ ...tvoje argumenty jsou veskrze hodně plytké aneb "mám nakoukáno, není to originální"...tímhle stylem můžu odsoudit 90% nejlépe hodnocených seriálů/filmů a nikdo mi to nemůže vyvrátit, leda dementovat, načež moje odpověď bude zase "mám nakoukáno, není to originální" a tak dále. Jak tě někdo může brát vážně?

na příspěvěk reagoval Larky, Larky

Uživatel Larky smazal svůj příspěvek.

Uživatel Larky smazal svůj příspěvek.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Saraph

No, protože v tom prostě nevidím originálního naprosto nic. Nicméně to bych to tu už dál neřešil :)

Fakt je to jen těmi stíny ? :)

na příspěvěk reagoval Saraph

Uživatel Saraph smazal svůj příspěvek.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777

S obrama se dá lehce zaměnit nějaké jiné velké monstrum, které kdy atakovalo ve filmech, či jinde, Zemi - čili originalita - 0% :) Ono je to vlastně nakonec podobné jako u Sword Art Online...seriál hned na začátku jasně cílil na co největší masu diváků a je jasné, že spousta těch náročnějších z něho příliš nadšena nebyla :)

na příspěvěk reagoval Akira777, Saraph, sankacoffee

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Larky

No zatím jsem neviděl nic s obrama takže mně asi díky tomu mi to přijde trochu více originální, i když ano všude možně je lidstvo na pokraji vyhubení a nakonec přijdou na to jak přežít.

na příspěvěk reagoval Larky

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777

Jako vždy no :) Ale tak proč ne :) No, originální to né, že úplně není. To není originální naprosto vůbec :)

Všiml sis, že když se takhle neshodnem, tak je to většinou, kdy ty tomu dáváš 5* a píšeš jak se ti to líbí  a já to kritizuji ? Čím to ? :) Jsem moc kritický nebo ty málo ?

na příspěvěk reagoval Akira777, Saraph

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Larky

Hm jako skoro vždy s tebou souhlasit nemohu. Postavy nic moc (no korm pár) ale má to dobrou atmosféru, mangu jsem nečetl tak nevím jak to bude pokračovat, jako originální to úplně není a celkově mně štve co se s hlavního hrdiny stalo, radši bych kdyby to bylo o tom přežití lidstva

na příspěvěk reagoval Larky

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Tsukikage

Z naprosto logických důvodů samozřejmě na tom, kolik máš nadíváno, velmi záleží. Nevím, co sleduješ, a ani mne to příliš nezajímá. Jen jsem psal, aby jsi neoznačoval něco slovem originální, když to nemáš s čím porovnávat :) Nic proti tobě samozřejmě.

Hem.m: Nikdy jsem se za žádného profesionála nepovažoval ani neprohlásil, takže nevim na co tím narážíš :(

Saraph: Nedá vyjádřit ? Tak to zkus :)

na příspěvěk reagoval Akira777, Saraph, Hem.m

Tsukikage

Tsukikage (hodnocení, recenze)

Larky: nebudu se hádat, tohle anime je beztak mimo mou zónu zájmu, ale mě se to líbí a to jestli můsíš mít nakoukáno kolik anime hmm nevím. Já mainstreamy skoro vůbec snad nesleduji, je celkem důležité si držet svůj názor, i když jsem zatím žádný důvod proč je to špatné nenašel hmm :) no ještě uvidím kdy pro mě děj zaďne stagnovat. (No dejme tomu že u naruta jsem přestal no dost daleko)

na příspěvěk reagoval Larky

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Saraph

Larky ti prostě změnil pohled na svět, díky tomu, že okoukal pár fint odemě :D.. NY, Larky je profesionál a skoro vždy má pravdu :)

Larky: Neboj jednou mě pochopíš :D

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Larky

To je těžký přímo odpovědět, asi je to spíš otázka filosofie. Názor jsem nezměnil, ale prostě dívám se na to jinak. Asi se to nedá dobře pochopit jen takhle ze slov.

na příspěvěk reagoval Hem.m

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Za nekoho, jehoz vkusu nerozumim. To je ale muj problem, uznavam :)

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Tak ale serial se ti libi porad, ne? Nebo proc zminujes me v souvislosti s tim, jak se na nej ted divas?

na příspěvěk reagoval Saraph

Uživatel Larky smazal svůj příspěvek.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Jsi se doted dival jen jednim? Nebylo to nepohodlne Saraphiku ? :)

na příspěvěk reagoval Saraph

Reklama

Reklama