Reklama

Reklama

Mistr loutkář III: Toulonova pomsta

  • Česko Mistr loutkář: Toulonova pomsta (více)

Obsahy(1)

Loutkář André Toulon a další příběh o jeho oživlých loutkách. Tentokrát Vás zavede do období druhé světové války, kdy nacisté provádějí řadu experimentů s životem a smrtí. Toulon i jeho loutky jsou uneseni, protože mají přispět k objeveni způsobu, jak mrtvé vojáky přivést k životu a dalšímu boji. Akce se gestapu však nepovede. Geniální mistr loutkář vytvoří nové loutky a je připravený pomstít se nepříteli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od "Puppet Mastera" som videl iba posledný, mierne chabý pokus v podobe: "The Littlest Reich". Toto tretie pokračovanie je najvyššie hodnotená časť z pomedzi všetkých, no a keďže som typické dieťa, čo sa dá do dodávky nalákať na sladkosti, obišiel som ostatné epizódy, aby som vzhliadol údajne to najlepšie, čo je k dispozícii. No a ono to v podstate nie je až tak zlé, keď si človek odmyslí tú absurditu a vypne mozog, pričom tá nacistická vložka je tiež celkom slušný nápad ako "pobaviť". Za mňa za tri. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Za druhé světové války provádějí nacisté řadu experimentů s oživováním mrtvých, ale moc se jim to nedaří, tak unesou mistra loutkaře Toulona a jeho loutky, aby vojáky oživil on. Akce gestapa je však neúspěšná a mistr za pomocí loutek uteče. Udělá nové loutky a náckům připraví krvavou pomstu. Nejde jen o prachbídnou nastavovanou kaši, příběh i zpracování mi vcelku káplo do noty. Přestože jsem nebyl fanouškem této řady ani v době její slávy a natož pak dnes, poměrně jsem se pobavil. Třeba loutka co zvrací pijavice je docela originální konina. Příjemná podívaná, ale nerad bych to nějak přechválil. 50% ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tam, kde je loutka vysmátý kovboj se šesti rukama, tam je možné všechno a tam se také genialitě meze nekladou. Bylo to úžasné, napětí gradovalo víc a víc a krev v mým žilách tuhla, zatímco moje srdce se naplňovalo radostí stejně jako to Toulonovo, když vyrobil další ze svých nádherných loutek. Je to vlastně předchůdce prvních dvou dílů a ačkoli byl natočen až jako třetí, je bezvýhradně nejlepší a to oba předchozí považuju za velice vydatná sousta. Hlavně je to něco úplně jiného, o něčem jiném, jsou zde dáni perfektně do kontrastu přívrženci dobra a zla a loutkám to na straně dobra mimořádně svědčí. Nebudu tu už nadále vytahovat všechna superlativa, která jsem na tomto snímku shledal, každopádně věřím, že jsem jeden z mála, které tento film tak neuvěřitelně nadchl. Zanechal ve mně opravdu obrovský dojem a já na to nezapomenu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Mistr loutkář III: Toulonova pomsta“ je ukázkou toho, že i s celkem bláznivého nápadu se může podařit natočit dobrý film, který ale nestojí jen na tricích s loutkami, ale i na dobrém, béčkovém námětu, který má všechno, co očekáváte, a to včetně černého humoru, který vás celou cestu bude doprovázet. S těmihle loutkami bych se na cestu dál klidně vydal, a tak jsem zvědavý na další pokračování. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mocichtiví nacisti zavraždí Toulonovi ženu a ten se začne krutě mstít. Vyšle svou jednotku malých, ale smrtících loutek proti mocnému nepříteli, který poznává, jak skutečně chutná pomsta... Rozhodně lepší než jednička, ale trošku horší než dvojka. Přesto má třetí díl filmů o Mistru loutkáři svoje kouzlo. Loutky zabijejí často, krutě a docela vynalézavě, a i když tentokrát chybí Thorch, jeho místo skvěle zastoupil "pavoučí" Six Shooter. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený za 18 dní. (beso74)
  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)
  • Six Shooter byl vybrán, aby se podobal kovbojovi poté, co bylo rozhodnuto, že jedna z Toulonových loutek by měla představovat opozici vůči Třetí říši. (JesterKruger)

Reklama

Reklama