Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

Thomick 

všechny recenze uživatele

V podstatě viz Davies182. Pokud tohle měla bejt ňáká "banda kaskadérů", tak teda ze svýho řemesla ukázala velký kulový. A i pokud to byla jen "banda nadšenců" (s velmi solidnim technickym zázemim), tak ji taky neni moc za co chválit. Když už jim tam mělo pobíhat to nekonečno šoumenů se samolapem v ruce, čekal bych, že tu nudnou smyčku utnou nejpozdějc ve chvíli, kdy se rovnou tři z nich poskládaj vedle sebe doslova pár kroků od Lary. A ejhle, vono ne! ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Som človek, ktorý si pri TR kraťasoch strašne zakladá na tom aby Lara vyzerala dobre. Aby mi tam proste vzhľadovo, najmä tvárou, sedela. Herečka sa mi nepáčila, bola nesympatická ale serem na to, pretože toto bola mega pecka. Lepšie a akčnejšie ako filmy. Takto má vyzerať TR kraťas. Maximálna spokojnosť, presvedčivé výkony, úžasné prostredie a efekty. Nečudujem sa, že film získal ocenenia. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Lepší než celej film Lara Croft. Nemůžu souhlasit s Momo, protože hlavní hrdinka se do role Croft hodila a dalo se na ní koukat. Jinak naprostá akční pecka, ve který hrajou herci líp než ve většině filmů, který dnes vychází. Od těchto maníků bych si dokázal představit i celý film, né jen 20 minutovou scénu. K tomu všemu ještě mindfuckovej konec s jménem a já jsem naprosto spokojenej. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ide o jednu celistvú akčnú sekvenciu s nezodpovedanou ( aspoň nie pre mňa ) záverečnou pointou. Je to s prihliadnutím faktov naozaj jeden z technicky najlepšie natočených krátkometrážnych filmov akéhokoľvek žánru a boduje aj v iných veciach. Aspoň takto ( remeselne ), mal byť natočený najnovší reboot ( 2018 ). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama