Reklama

Reklama

Bosch - Season 6

(série)
Trailer
USA, 2020, 7 h 26 min (Minutáž: 42–48 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

Jesse Voccia

Hrají:

Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Madison Lintz, Lance Reddick, Troy Evans, DaJuan Johnson, Abby Brammell, Mimi Rogers, Gregory Scott Cummins (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju tu zdejší policejní práci v kanclu, ty zdánlivě malicherný pikopříběhy, a miluju Harryho s Maddie, asi nejlíp vykreslenej vztah hrdina-dcera, kterej sem kdy v televizi viděl. Miluju, jak to na konci zapadne do sebe, i když je první půlka týhle řady na můj vkus trochu chaotická. Miluju toho Louise Armstronga na konci. Miluju to celý i po těch letech. A nemiluju jen jedno. Že to bude příští jaro definitivně naposled. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zázrak, jak rychle každej rok těch 8 hodin s novým Boschem uteče! Pořád se to drží na špici kriminálních seriálů, práce s postavami a jejich mini-příběhy nepřestávají brát dech, a prostě jsem do toho zamilovanej až po uši. A trvalo mi dlouho, než jsem si uvědomil, jak blízko má tahle pecka od Amazonu k noiru, a že to je nejspíš nejoblíbenější televizní show Eda Brubakera (jo, musel jsem se k tomuhle zjištění dobrat přes nedávný přečtení kompletního Gotham Central; Criminal padl už před rokem). Tak zase za rok!! ()

Reklama

ondrasheq 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení jsem myslel, že seriál neupadá, ale opak je pravdou. Šestá série je převážně konverzačka řešící paralelně nějakých pět příběhových linií, což podstatným dílem přispělo k tomu, že se naprosto vytratilo napětí (kromě posledních dvaceti minut posledního dílu) a jak dopadne hlavní dějová linka mi s neustálými odbočkami začalo být brzy úplně jedno. I samy vedlejší linky byly většinou naprosto o ničem (Cooper vs Billets - wtf?). Jak kdyby tvůrce svázala obava, aby nová série nebyla o ničem, tak v přehršli událostí je z toho akorát vágní a nezáživný guláš a z dobré detektivky se stala variace na Ally McBealovou. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem se dost hledal a dost jsem se v místy rozmělněném ději ztrácel, těch odboček bylo až příliš. A pak přijdou poslední dva díly a já tu sedím, blaženě se usmívám a dělám, jako, že se nic nestalo. Prostě ty konce Boschovi jdou a ani tady to nebylo jinak, takže nakonec cajk. A ještě jednu věc bych ocenil a to fakt, že to není klasicky černobílé a že se tady nehraje zdaleka podle pravidel, což platí hlavně pro některé muže zákona. Vůbec mi to nevadilo a beru to jen jako velmi příjemnou změnu. A už se těším na další pokračování. Tohle sice nebylo úplně top, ale třeba to to další překoná. Našlápnuto má z konce víc, než slušně. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nudný seriál, bez napětí, bez akce, bez gradace. Taková americká Ulice jen jakoby kriminálka. Mimochodem, kafe v jakékoliv podobě se v každé epizodě řeší cca 10x až 30x. Zbytek je rychlé občerstvení, miluji tě, já tebe taky, jsi v pořádku? ano a ty jsi taky v pořádku? ano, musím jít, budeš jíst? a promluvme si. :)))) Občas někdo na někoho vystřelí, což se pak řeší dalších několik epizod. A všemu tomu kraluje muž, který spolkl pravítko s pohledem mlčícího gorilího  samce. ()

Galerie (127)

Reklama

Reklama