Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Neviem čo sa stalo, ale zo sympaťáka Paula Blarta sa v druhom diely stal čistý dement čo sa v každej situácii chová ako totálny idiot bez kúska sebareflexie. Zápletka s hotelovými lupičmi je tiež extrémne slabá a nezaujímavá. Nevtipná trapárna v ktorej ma pobavila len jedna scéna (bitka na chodbe v ktorej ochrankári úplne náhodným spôsobom vytĺkli bandu zloduchov). 3/10 ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu tady máme úplně jiný, protikladný film.Zatím co první díl byl svižný a vtipný,tak pokračování je trapné a nudné.Tento snímek se vyloženě veze na úkor svého předchůdce a spoléhá jen na titulní název.Jediné plus je hlavní představitel ,který na lepší výsledek sám nepostačí. ŠPATNÉ !!! ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl opravdu velká chyba. Rozhodně se vůbec nevyrovná tomu prvnímu, kde sympatizujeme s hlavní postavou a máme radost za to, že se dokázal zamilovat do krásné dívky, která jeho lásku opětuje. Když vše skončilo dobře, tak proč to všechno kazit druhým dílem, kde se vše jede nanovo a sekuriťák má chránit svojí dospívající dceru, která vůbec není ničím zajímavá? Vlastně celý příběh je nezajímavý a nudný. Ano, sem tam se objeví pár scén, u které se zasmějete, ale je jich tam opravdu pomálu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Stejně jako první díl, tak i tohle je taková zábavná jednohubka. Je to ideální film na jedno zhlédnutí, u kterého se celkem pobavíte. Kevin James je fajn herec do komedií a záporák v podobě Neale McDonoguha také potěšil. Zaujal mě mě také David Henrie známý z HIMYM. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Dementný strážca poriadku v supermarkete ide na výročné stretnutie s inými dementnými strážcami poriadku. Koniec! Spoiler ako prasa na úvod a teraz rozoberiem vtípky. @#£€*§+{{}.... Nevadí, ani ja som ich nepochopil. Nerozumiem ako niekto môže začať točiť komédiu keď nemá na papieri jeden podarený vtip, či zábavný dej. Cele to je jeden klišoidný a trápny pokus o zábavu. Jediné čo ma zaujalo bola tá asi 40-ročná dcérka idúca na vysokú, je to fakt castingová trefa do čierneho. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)
  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno