Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (243)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Proti všetkým očakávaniam nový Kuriér nie je úplná sračka. Škoda, že tam nehral Jason. Lebo jeho absencia bola najväčší problém. Inak film viac menej ťaží z zavedených motívov predošlých dielov. A napriek tomu že sme to už videli, funguje to znova. Respektíve tak trochu. Vo filme je najlepší Ray Stevenson. ktorý si uvedomil, že nehrá v žiadnom hite, a bez výraznej námahy zahral najzábavnejšiu postavu filmu. Akcia je prekvapivo dobrá. Áno iba dobrá. Veľa mohlo byť vylepšeného. Ale aspoň audi predvedie dobré divadlo. Či už na letisku alebo s hydrantami. A Ed sa celkom snaží v bitkách. Občas to funguje. Občas vytiahne nejaký dobrý ťah z krav maga. Občas to nefunguje vôbec a chce sa mi plakať. Dej je svižný. Stále sa niečo deje. Dávam 55% a tri hviezdy. Čo je priemer. Ale oveľa viac ako som čakal. Lepší casting a prihodiť 10 mega. Máme super akčnú jednohubku. Takto šedý priemer. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Měli spíš natočit prequel, jak mu rovnali držku svěrákem, navíc si tohraje na jakysi zlodějský film, navíc by se měl naučit mluvit, navíc ty holky jsou strašný, jeho táta nejotravnější figura, vše je takové nucené a v nesouladu, nelogické, film Vám nedovolí vydechnout v tom špatném slova smyslu a neustálé nelogičnosti a otravné momenty akce a chytračení se absolutně míjejí účinkem... Závěrečný pokus o nějaké emoce a překvapivý zvrat je do nebe volající..."No ty pičo, to je ale kravina..." A tak nebohému divákovi zbyde pouze nic nechápající "Kurva proč?" než na tento otřesný filmový zažitek navždy zapomene... ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Tady je špatně skoro všechno a jen se potvrdilo, že Transporter remake nepotřebuje, protože už lépe udělat nejde. Příběh je samozřejmě "debilní", nedává absolutně smysl, je plný klišovitých a kýčovitých dialogů o ničem a místy je nechtěně směšný. Ed Skrein jakožto představitel hlavní role je obřím přešlapem, protože nemá charisma, je toporný, mluví s příšerným přízvukem a strašně rád by byl za drsňáka, jenže se mu to absolutně nedaří. Jediným, o němž se dá mluvit v rámci nějakého herectví, je Ray Stevenson, který si to celé užívá a po celou dobu vůbec nevypadá, že by ho někdo unesl. Filmu chybí i výraznější záporák. Jen snad akce je docela slušná, přehledná a místy vypadá i dost syrově, škoda, že je to úplně zbytečné, když všechno kolem ní absolutně nefunguje. The Transporter Refueled je zkrátka špatný film a především zbytečný remake, který je ještě horší než mnohé další podobné pokusy, protože v něm není nic zajímavého a nemůže ničím překvapit. Po většinu času strašlivá nuda, která působí jako parodie na sebe samu. 30% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Nechápu to hodnocení. Ano není to Statham, ale je to kurýr a kurýr byl vždy těžce přehnaný. Vždy se tam objevovaly scény, nad kterými člověk nemohl přemýšlet a pokud kvalitu původního kurýra vyzdvihuje jenom herec v hlavní roli, tak to potom ano. Ale tento film je pro mě naprosto totožný. Není to sice až na tak vysoké úrovni, ale účel to splnilo úplně stejně. Akce, auta, holky, všechno co měli předchozí díly. A ty ulítlé scény byli i v původních dílech. Takže za mě to je dobrá průměrná podívá. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Bessonova továreň na prachy uvádza: ďalšiu sračku. Reštartovaný Kuriér síce nie je horší ako Megatonova trojka, no to jediné čo predchádzajúce časti držalo pohromade tu absentuje. Ed Skrien sa snaží hádzať stathamovsky drsné pohľady, napodobňuje jeho pohyby pri bitkách, no charizmy má asi toľko ako Jai Courtney. Naozaj nechápem, načo bol tento reštart dobrý. Zlatá baňa z toho evidentne nie je a ani ako nezáväzná akčná jednohubka to človeka nepoteší, skôr znechutí. 25 % ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)

Reklama

Reklama