Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer

Recenze (111)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potěšilo mě, že Dolores téhle sérii dominuje, protože se ukázalo, že Evan Rachel na to má vést celou show. Příběhově je to ale bohužel slabší oproti 1.sérii, která byla zajímavá a originální. Vůbec mě nebavila část s indiány, přišlo mi to až moc ukecané a zbytečné. Naopak scény s Edem Harrisem byly nejlepší a ten konec? Wow, už jen za to jedna hvězdička navíc. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení stejné jako u první série. Ta byla spíše taková filozofická, kecací, seznamovací a objevovací. Druhá série přešla do akční roviny a to mnohdy dosti brutální. Dozvídáme se zase něco více, děj je propletený, zamotaný, lumpácky natočeno, člověk občas neví, na čem je. Celkově stále výborné, je to zajímavé a člověka to baví. Sice nás doma začala docela iritovat Dolores a její dějová linka, nicméně, přežili jsme to. Kvalita rozhodně nešla dolů, jen pojetí je jiné. Howgh! ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla výborná, každý jeden díl byl vynikajícím průvodcem v tomto šíleném světě, ve kterém to vygradovalo v úžasný konec, kde si tvůrci mohli říct, že by to tím i celé uzavřeli a nechali diváckou fantazii pracovat a celé by to nabylo ještě lepšího dojmu. Jenomže ne, tvůrci se rozhodli diváka ždímat a přijít s další sérií, která už tlačila příliš na pilu. Hodnocení šlo dolů, stejně jako má pozornost a jsem rád, že jsem těch 10 dílů vůbec zvládl. Dojdeš na finální epizodu a znovu, otevřený konec - a já teď vůbec nevím, jestli to vůbec chci dokoukat. Zřejmě ne, jdeme dál. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intenzivní zážitek a možná i silnější než série první. Příběhově je to klasicky překombinované,zvratovité a matoucí, ale to k tomuhle seriálu patří. Hodně se přidalo na akci, která je velmi brutální a Indiáni či samurajové seriál skvěle oživili. Nedivil bych se, kdyby šel Westworld ve šlepějích Game of Thrones, protože vymyslet se tu toho dá skutečně dost. Bavil jsem se a některé díly téměř nedýchal. Díky pestré režii a vizuálu Westworld patří mezi žánrové klenoty. 85% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po konci první série pro mě největším strašákem bylo, že Westworld se bude dále ubývat lacinou cestou všech možných kombinací "kdo je robot, kdo je člověk, kdo je robot a myslí si, že je člověk" a snažit se tím šokovat. Leč nestalo se a karty naštěstí zůstaly rozdány stejně. Když ale nemůžete překvapovat tím, kdo je kdo, začala druhá série překvapovat tím, kdy je kdy. Mindfuck se tedy nyní dostavuje na bázi prolínání různých časových linek a musím říct, že je to opět na hraně mezi geniálností scénáře a uplné frašky. Na této hraně se Westworldu daří balancovat celkem dobře. Problém ale přichází uplně někde jinde. Druhá serie nemá dostatečně silnou munici aby utáhla 10 hodinových epizod. Z celé stopáže se hlavní dějové lince věnuje necelá polovina, zbytek je bohužel doplněn vedlejšími příběhy, které jsou pro hlavní děj nepodstatné, řada z nich je i velmi nudná a pouze tak natahují celou sérii. ()

Galerie (318)

Zajímavosti (14)

  • V této epizodě zazní skladba „Codex“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)
  • V této epizodě několikrát zazní skladba „Rotten Apple“ od kapely Alice In Chains. (Epistemolog)

Reklama

Reklama