Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer

Recenze (111)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Westworld je neuvěřitelný oříšek. Ořech úplný. Hotový kokos. Nemohu upřít, že mne tento seriál neustále láká svou tajemností, která se zde objevuje a má stále co nabídnout. Když vlastně dokoukáte celou druhou sérii tak zjistíte, že opět není nic jak má být a jak jste si mysleli. A to je asi to, co zde lidi stále drží. A já se jim upřímně ani moc nedivím. Westworld měl obrovský potenciál. Po první sérii jsem si říkal, že ten potenciál byl silně zahozen, ale asi stále z toho je to, co tvůrci chtěli. A diváci to hlavně ocenili. A poté je tu ale to předtím. Ano, to pozlátko někde je. Problém je v tom, že je zde v podstatě deset dílů o ničem. Hodinový materiál, který nemá vlastně tolik, co nabídnout. Jenom se neustále motáte v něčem, co má dělat gradaci příběhu a přitom ona se z toho stává nechtěně natahovací béčková slátanina. To je na tom nejsmutnější. Skoro se mi chce brečet nad tím jaký potenciál ten seriál vlastně má. A zahazuje ho zbytečnostmi, které jsou opravdu smutné. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak poku*vit vše, co doposud fungovalo.......... Extra psycho nadpřirozeno doprovádí celý seriál, je tam "magie", jsou tam haluze, je tam vše, co jen tak funguje, protože "proto" a NAPROSTO to ztratilo myšelnku první série, která byla naprosto úžasná.... VELKÉ zklamání :-/ Velmi zamrzelo....I'm immortal god... 40 % ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robotí "krize identity" výtvorů v zábavním parku, na pozadí pedantsky naplánované hry a přiřčených rolí, vede ke vzpouře a snaze vymanit/pomstít se lidskému pokolení - svým tvůrcům i utlačovatelům v jednom. Tak jednoduché to ale nemají - nebo se nám to snaží autoři namluvit neurčitě nekonečnými filosofickými, etickými, morálními, společenskými, (rádoby)hlubokými myšlenkami a zamlžují cestu za svobodou složitým předivem mnoha linek mnoha postav (+ jejich kopií) z mnoha časových rovin. Protože veškerá filmařina, hudba či výprava dosahují téměř dokonalosti, bavil jsem se (skoro) pokaždé, ale že bych jim to zcela žral (a dělal si grafy, abych se ve všem orientoval)? To zase ne. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně narvaná série plná nečekaných zvratů, jen ten závěr je možná zbytečně překombinovaný. Stále zkoumáme lidskou psýché a nevycházíme z toho zrovna lichotivě. Všechny postavy mají linky, které z nich mačkají maximum (skvělý Teddyho přerod) a zpětné vyprávění je zvládnuté fantasticky. Pomrknutí na Temnou věž v závěru i na původní Westworld jsou třešničkami na dortu. Doufám, že si i třetí řada udrží kvalitu a že konečně navštívíme tři zbývající parky. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propad. Začíná to slibně. Náhled do "kolonie" a k Samurajům je úžasný. Řekl bych dokonce, že i nejlepší částí řady. Jakmile se ale série přehoupla do druhé poloviny, byla to tragedie. Bohužel ta snaha vycucat z tématu ještě něco navíc je znát a ten chaos a překombinovanost je opravdu otravná. Díl "s indiánem" naprosto o ničem. Navíc chybí "závěr". Závěr v tom smyslu v jakém končila první řada. Rozkrytí precizního a jasného přepínání mezi časovou liní "současnost", "před 30ti lety" a "před 35ti lety"... tady je to už jen bordel. Navíc se znatelně ubralo na syrovosti = nastává posun k mainstreamu (jako ve trůnech) ()

Galerie (318)

Zajímavosti (14)

  • V této epizodě zazní skladba „Codex“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)
  • Jméno postavy Musashi (Hiroyuki Sanada) je inspirováno slavným japonským šermířem Miyamoto Musashim ze 17. století. Skutečný Musashi je kulturní japonskou ikonou a byl mnohokrát vylíčen v televizi a samurajských filmech. (Epistemolog)
  • Dolores (Evan Rachel Wood) má na sobě větší množství střelných ran, ale poté, co ve Výhni společně s Bernardem (Jeffrey Wright) vstoupí do sekce simulátoru pro Delose, má opět jen průstřel ramene a boku. (Mufuck)

Reklama

Reklama