Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 2

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (713)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Sice to škobrtá, ale krásně se to usmívá a umí to rozplakat. Kupodivu to nebylo tak povrchní, jak jsem si myslela, že bude. Úplně všechny postavy se snažily ve filmu žít, jak nejlépe dokážou, jak nejlépe to jde (i když to třeba v jednom případě mohlo znamenat smrt). Dobře se na to koukalo, poměrně pěkně to odsýpalo, hudba, protože byla tak známá a povědomá, se líbila. Nikdo nebyl přehnaný do karikatury. Obyčejný příběh o lásce a o tom, že je fajn žít, pokud můžete žít. 75 %. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $56,245,075Tržby Celosvetovo $207,945,075Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,993,798Tržby za predaj DVD v USA $6,356,775║ sčasti tématický smutné, ale má to príjemnú hravú "romantickú" iskru, prirodzenú nenútenú odľahčenosť, vďaka roztomilej Emilie Clarke ale hlavne je to osviežujúce /80%/ ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně nejnadhocenější a nejpřecovanější komedie poslední pětiletky. Aby mohla nějak smysluplně fungovat, musí mezi hlavní herečkou dvojicí být nějaké jiskření, nebo chemie, to vyjde nastejno. A to mi tady zoufale chybělo. Zbyl jen chabý pokus o upletení biče z hovna, no a nějak se to nepovedlo. Ale tím největším zklamáním byli herci. Ani ne tak Sam, který měl přece jen úlohu krapet ztíženou, ale hlavně Emilia, která mě tím svým neustálým vřeštěním a hodně trapným smíchem přiváděla do stavu totální až hysterické nepříčetnosti. Až jsem se divil po GOT, jestli je to tatáž osoba. Never more! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ty knihy Jojo Moyes se všechny tváří jako výrazné bestsellerové události. Mají sjednocený design a jsou tak oblíbené. Bohužel jsou to ale jen prázdné kýče. Něco jako Nicholas Sparks a milion dalších. A ani v tom filmu se nic neděje, jen se tu zobrazuje typická slzopudná situace. Pokud už se mám dojímat, tak lépe s kvalitním filmem, například Guzaarish je jedna z variant. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Má cenu se vůbec nad tímhle filmem rozčilovat? Nejen že v obecné rovině přežvýkává tisíckrát omletý příběh, ale v podstatě jen tupě kopíruje děj Intouchables. Emilia Clarke hraje někde na úrovni české troškovské komedie, kdy jejím jediným výrazovým prostředkem zůstávají vykulené oči a naprosto nekontrolované přehrávání. Když si k tomu pak divák doplní otřesné CGI dokreslovačky, zůstává rozum stát nad tím, jak tenhle film přišel k tak neskutečně vysokému hodnocení. 2/10 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel ve městě Pembroke a na hradě Pembroke ve Walesu. Exteriéry domu, kde bydlela hrdinka Lou (Emilia Clarke), se natáčely v Harrow v Londýně. (PogoJoe)
  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu od Jojo Moyes z roku 2012. (SONY_)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama