Reklama

Reklama

Místo zločinu Plzeň

(seriál)
Česko, 2015, 5 h 49 min (Minutáž: 57–60 min)

Režie:

Jan Hřebejk

Scénář:

Martin Bezouška

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Lukáš Vaculík, Martin Stránský, Jan Zadražil, Vladimír Polívka, Berenika Kohoutová, Vladimír Kratina, Zuzana Vejvodová, Jaroslav Pížl, Barbora Kodetová, Vítek Pokorný, Václav Liška, Jana Gýrová (více)
(další profese)

Epizody(6)

Šestidílný kriminální seriál Místo zločinu Plzeň sleduje práci plzeňského kriminalistického oddělení. Divákům se představí plukovník Karel Drtina (Lukáš Vaculík), šéf plzeňské kriminálky, strohý profesionál, který nemá osobní vztahy s vyšetřovateli v oblibě, a kapitán Tomáš Karas (Jan Zadražil), racionální pedant, jehož jedinou slabostí je tolerance ke kolegovi Viktoru Knappovi (Martin Stránský), který i přesto, že se rád napije, má v týmu respekt. Nejstarším členem kriminalistického oddělení je major Vladimír Šimek (Vladimír Kratina), ženský element zastupuje kapitánka Mirka Ondrová (Berenika Kohoutová), svéhlavá, ale velmi pracovitá vyšetřovatelka. Nejmladším členem týmu, hledajícím každou příležitost k tomu, aby se prosadil, je zakomplexovaný kapitán Jakub Lepší (Vladimír Polívka). Kromě nich se v seriálu objeví také Bára Kodetová, Jitka Čvančarová, Tereza Brodská, Andrea Verešová či Zuzana Vejvodová. Tým kriminalistů bude v seriálu řešit vraždu významného plzeňského podnikatele, pátrat po nezvěstných pracovnících bio farmy, hledat manželku šéfa plzeňské opery, odhalovat psychopata, který zřejmě stojí za vraždou mladé ženy, i pátrat po tom, kdo řídil náklaďák, který srazil místní učitelku. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele brasek k tomuto seriálu (7)

Místo zločinu Plzeň (2015) 

Po vzhliadnutí všetkých 6 epizód neverím, že Jan Hřebejk režíroval Pelíšky. ()

Kapka krve (2015) (E01) 

Vraždiaci sexuálny deviant je dobrá téma, lenže všetko ostatné je minimálne zlé! Veľký počet kriminalistov a ja som nemal šancu počas príbehu zistiť kto je kto a akú má funkciu či náplň práce. Lukáš Vaculík je oslovovaný ako šéf, tak asi to tak bude ale keby tam bol aspoň do počtu... Vladimír Kratina, nuž absolútne nechápem čo ako policajt tam robí. Vraždy maniaka sú plné krvi, ale ako sa dostane do objektov je mierne trápne a neuveriteľné. Vyšetrovanie prípadu je sterilné. Finále snímku je absolútne trápne a smiešne! Scéna vo výťahu s injekciou je komická a bolestivá, pretože divák pochopí že pozerá frašku! Naháňačka po streche? Však keď niekto nevie behať, tak to vyzerá silne mizerne a to sa nechcem navážať do Bereniky. Pán režisér to nevidel? Možno stačilo ju prezuť. ()

Smrt v rybníku (2015) (E02) odpad!

Fraška! Toto nie je epizóda z kriminálneho seriálu, toto sú len holé scény zoradené v strižni aby bola dosiahnutá požadovaná dĺžka! Nie je tu atmosféra, je tu len holé nič! Kriminalisti kde sídlia? Však ešte som nevidel ani jedno okno! Snáď si filmový štáb neprenajal pivnicu, alebo áno?! "Lukáš Vaculík nám zaručí sledovanosť tak ho tam dáme na 20 sekúnd do každého dielu." ()

Nehoda paní učitelky (2015) (E03) 

To ako fakt? Opäť opitá matka, opäť na konečnej vo večierke a tentoraz už s vystrihnutým Vietnamcom! To je výsmech pre niekoho, žeby pre scenáristu?! Podpriemerný kriminálny príbeh, jedna hviezdička že to aspoň malo dej a neboli to iba pozliepané scény. ()

Opožděná vražda (2015) (E04) 

Lukáš Vaculík účinkuje snáď až tri minúty v tejto epizóde, opitá matka je vynechaná z príbehu. Takže videli sme niečo dobré? Absolútne nie! Príbeh nemá hlavu ani pätu. Kriminálka Plzeň je jedna veľká katastrofa. ()

Návrat staré lásky (2015) (E05) 

Parádny príbeh pokiaľ nezačali úvodné titulky. Ako ten prípad vlastne vyriešili? Tento seriál je fakt chorý! ()

Smrt na biofarmě (2015) (E06) odpad!

Bez vulgarizmov! Najhorší diel z najhoršieho kriminálneho seriálu! Ani tú kozu nevedeli zakopať aby to vyzeralo dôveryhodne! Toto bola čistá katastrofa! ()

Reklama

Reklama