Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

castor 

všechny recenze uživatele

Proměny povedené, o tom žádná. Jenže natáhnout osm imitátorských písniček přes celý večer, to dá hodně úsilí a hlavně divácké trpělivosti. Tedy mluvím o divácích, kteří nedřepí denně u Ulice nebo nefandí „kuchařům“ z Prostřena. Trénink, kecy, kecy, zpověď, vystoupení, porota, kecy, kecy, chytání se za srdíčka, posílání polibků, poplácávání po ramenou. Jen se střídají paruky, vrstvy make-upu a dost slabé (prázdné) vtípky Ondřeje Sokola. Povrchní estráda, kde osobně ocením spíš výkony herců než zpěváků. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

jako první řada byla celkem dobrá zábava, ale ta druhá? to bylo hrozný, pořad klesl k dalším srancům, co dokáže vyprodukovat jen televize Hovna...Pazderková se snaží být vtipná ale nejde jí to a to cinklé vybírání dalších interpretů? trapnost....a jak může vyhrát Slováčková s Prodigy? to bylo tak strašné až jsem to musel přepnout na jiný program. Třetí řadu prosím ne, ale jsme přece v ČR, kde hudbě vládne Mandrage, filmu Troška a televizi Hovna, jen tak dál... ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

To se nám tu zas sešli odborníci na zábavu :D Já jdu s kůží na trh...Nova zase vymyslela příšerný pořad, který jsem tedy chtěla důstojně jako vždy ignorovat, ale po tom co jsem slyšela, že Chýlková si zazpívala "Gangnam Style", byla zvědavost veliká a světe div se, už jsem zkoukla druhý celý díl a náramně se bavím a smekám klobou před aktéry, co na tom pódiu předvádí.. Mišík je mladý talentovaný chlapík, Kraus mladší taky překvapuje, Pazderková jakbysmet...No, prostě celkem všichni ukazují, jak jsou nadaní a všichni odborníci co tu jsou, zkuste si za týden naučit text písně, choreografii a celkově show, kterou oni dělají a pak tady odsuzujte ;) Smekám před nimi a příště si i zapnu telku a budu se dívat :) Btw. nadhodnocuji!! ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Je strašně fajn, když někdo pochopí, že moderátora mají dělat lidé s přirozeným smyslem pro hláškování. Sokol takový je, navíc v porotě Kohák, to už je jistota tuplovaná (a jeho Pavarotti byl bezkonkurenční!). Stejně tak samotný námět není zcela stupidní, účinkující musí podat nějaký výkon a ne pouze krákat nesmysly, a pokud si odmyslíme povinné komerční stupidity, jako placené publikum, skandující na každou peachovinu, dá se to v pohodě ustát. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Janka Ledeckého, kterak si falešně střihnul Micka Jaggera, Petra Rychlého, křepčícího ve žlutém obleku Dana Nekonečného a furt se s cynickým úšklebkem vezl na „wtf vlně“ s pocitem, že se v tom písku dna oceánu přehrabujeme trojkami vidlemi s neúnavností stachanovce. Pak ale Ivana Chýlková udělala krok zpoza svého hereckého zenitu a ty vidle skříply o litosférickou desku. Další hrabání je ohrožení populace. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Za celé čtyři řady Tvojí tváře se rozdalo dohromady 1 650 000 Kč pro dobročinné účely. [Zdroj: Nova.cz] (Rebelka_)
  • Od roku 2018 se v každé sérii objevil vždy jeden účastník ze SuperStar. (ČSFD)
  • „Tahle show mi otevřela dveře do dalších super projektů, za což jsem vděčný. Také jsem zjistil, kolik toho po pracovní stránce vydržím,“ řekl Marek Lambora. [Zdroj: denik.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama