Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

jako první řada byla celkem dobrá zábava, ale ta druhá? to bylo hrozný, pořad klesl k dalším srancům, co dokáže vyprodukovat jen televize Hovna...Pazderková se snaží být vtipná ale nejde jí to a to cinklé vybírání dalších interpretů? trapnost....a jak může vyhrát Slováčková s Prodigy? to bylo tak strašné až jsem to musel přepnout na jiný program. Třetí řadu prosím ne, ale jsme přece v ČR, kde hudbě vládne Mandrage, filmu Troška a televizi Hovna, jen tak dál... ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Asi mě moji přátelé z intelektuálních či drsňáckých kruhů utlučou, ale po zralé úvaze jsem se rozhodla provést tento coming out - a přiznat se, že jediné, nač jsem se v posledních měsících v televizi těšila, byl právě tento pořad. Dívali jsme se na to vždy ve více lidech a opravdu jsme se u toho pobavili. Sokol byl jako moderátor vynikající - vtipný a pohotový, kam se na něj hrabou Mareš s Boučkem. A ač jsem Koháka doteď příliš nebrala, tady jsem se do něj skoro zamilovala (což ještě ve stejné chvíli podpořil charakterní rolí v Teorii tygra). Ale nejvíc obdivuhodné byly výkony všech osmi účinkujících - tady snad museli i největší prudiči, brblalové a škarohlídi uznat, že ti se tedy vytáhli parádně. A že mnohonásobně překonali sami sebe (patrně ale i všechny své ostatní kolegy široko daleko). Největší objev - jednoznačně Hana Holišová. Bez této soutěže by si jí pravděpodobně do její nejdelší smrti nikdo ani nevšiml, přitom je krásná, megatalentovaná a slušná. Vyhrála zcela právem; budu jí moc držet palce, aby konečně dostala nějakou roli, co bude stát za to. Za zmínku stojí ale i David Kraus a Adam Mišík, kteří zde dostali jedinečnou příležitost, jak vystoupit ze stínu svých otců, což se jim oběma prostě podařilo. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

S takovýmito "úžasnými" estrádami, kdy herci a baviči baví v podstatě jen sami sebe, se nějak roztrhl pytel... edit: viděl jsem další díl (Chýlková-PSY atp.) a ten mne (nebo alespoň některé výstupy) bavil doslova opačným způsobem, tj. kladně a z jedné hvězdy zvyšuji na lepší tři. ...a po dalších dílech musím konstatovat, že pobavit se u toho dá! Klobouk dolů maskérům! ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Janka Ledeckého, kterak si falešně střihnul Micka Jaggera, Petra Rychlého, křepčícího ve žlutém obleku Dana Nekonečného a furt se s cynickým úšklebkem vezl na „wtf vlně“ s pocitem, že se v tom písku dna oceánu přehrabujeme trojkami vidlemi s neúnavností stachanovce. Pak ale Ivana Chýlková udělala krok zpoza svého hereckého zenitu a ty vidle skříply o litosférickou desku. Další hrabání je ohrožení populace. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že jsem v životě nemasturboval nad ruským filmem, nad ruským tenisem jo, v dobách Anči Kurvinikové, jenže nad skutečným ruským filmem nikoliv. Pravda, příležitostí mnoho nebylo, nejblíže jsem měl k tomu u seriálu Sedmnáct zastavení jara, jenže v záběrech se objevoval spíše hlavní hrdina, což mému ejakulátu skutečně neprospívalo. Přesto mě někdo v masturbaci předčil. Byli to ti uživatelé databáze, kteří bezmyšlenkovitě udělili stupid ruským filmům, po pěti rudých hvězdách. Nestačilo to, do červených čísel se dostaly i polské filmy. Ptal jsem se ve svém okolí, jestli by se někomu mohl líbit nějaký ruský a polský film. Ne, nikomu! Takže normální diváci nepotřebují žádnou filmovou databázi, která by jim určovala vkus. Tudíž jsem hned věděl, že show na pokračování, v níž se české celebrity stylizují do slavných zahraničních zpěváků, zde nebude hodnocena kladně. Objevuje se v ní přece výkvět českých umělců, z nichž někteří jsou naprosto zatracovaní. Kdo by se v této show měl objevit, aby to tedy stálo za to?! V téhle neotřelé show se zajímavým formátem jde o pobavení, je to i říznuto parodií. Teď k záporům: Sokol v roli moderátora neobstál, to jsem od něj čekal víc. Rychlý pryč z pódia, Kohák pryč z poroty, je ho už všude plno, Čvančarová kozy ven, Chýlková působila znuděně, proč to bere, když má nároky posazené na nejvyšší míru. Název je poněkud nelogický. Je mně úplně jedno, jestli nějaký zdejší mamrd nakydá své přemoudřelé kecy, když by byl v reálu schopen akorát umývat to pódium ve studiu. Takže úplně v pohodě show. 60% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • V deváté sérii, kdy Denisa Nesvačilová ztvárnila podobu příšerky jménem El Chombo, výroba masky trvala 9 hodin. Po pár hodinách z masky Denisu začala bolet hlava. (TheSlezy)

Reklama

Reklama