Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Zajímavosti (17)

Případy 1. oddělení - Loterie (2022) (epizoda) (S03E12)

  • Tvůrci uvažovali o variantě, že by vyšetřovatele Tůmu z Devadesátek (od r. 2022) hrál také zde Ondřej Sokol. Sokol byl pro a navrhl, aby ho o třicet let „ostaršil“ umělecký maskér David Šesták, se kterým se znal z natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas (od r. 2016) a také z divadelní spolupráce na hře „Ujetá ruka“. Vytváření masky starého Tůmy by ale zabralo několik hodin času, což bylo časově neslučitelné se Sokolovým nabitým harmonogramem. Hledal se tudíž jiný herec ve věku sedmdesátníka. Byl osloven Jan Kanyza, který ovšem odmítl s argumentem, že už s herectvím skončil. Na roli nakonec kývl Petr Štěpánek. (fallrock)

Pevnost Boyard (2016) (pořad)

  • Prvních šest epizod vysílala Prima vždy v sobotu večer roku 2016, kde dosáhla sledovanosti 1 milionu diváků starších 15 let. Avšak kvůli vysílání pořadu České televize StarDance aneb když hvězdy tančí (od r. 2006) přesunula Prima poslední čtyři epizody první série na hlavní sobotní vysílací čas roku 2017, aby nesnížila sledovanost, což se ji nakonec nepodařilo (necelých 600 tis. diváků starších 15 let). První epizoda druhé série byla též vysílaná v sobotu, ale dalších sedm epizod bylo možné zhlédnout v pátek. Prima tak zase rozhodla kvůli pořadu televize Nova Tvoje tvář má známý hlas (od r. 2016), který nakonec měla třikrát větší sledovanost. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Reklama

Reklama