Reklama

Reklama

Kačeří příběhy

(seriál)
  • USA DuckTales
Trailer
USA, (2017–2021), 26 h 15 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Dominic Lewis

Hrají:

David Tennant, Ben Schwartz, Danny Pudi, Tony Anselmo, Beck Bennett, Kate Micucci, Bobby Moynihan, Toks Olagundoye, Eric Bauza, Josh Brener, Corey Burton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Skrblík McKačer již dávno pověsil na hřebík život plný výprav za dobrodružstvím a dalším bohatstvím. Místo toho se naplno věnuje svému podnikání v Kačerově. Když se však nečekaně setká se svými prasynovci, rošťáckými trojčaty Kulíkem, Dulíkem a Bubíkem, otevřou se dveře do minulosti plné tajemství, artefaktů a dobrodružství, kterému nakonec neodolá a vydá se opět do světa. Kromě nezbedných trojčat mu dělají společnost také hospodyně, paní Čvachtová a její vnučka Kačka a samozřejmě Skrblíkův pilot a šofér v jedné osobě, Rampa McKvák. Pamětníci se mohou také těšit na Rafany, Hamouna, Kačera Donalda, Šikulu, Zlatku, Magiku VonČáry, ale i na zbrusu nové postavy. Legendární Kačeří příběhy jsou zpět! (Disney Channel)

(více)

Recenze uživatele PKD k tomuto seriálu (1)

Kačeří příběhy (2017) 

Jelikož moc neholduji moderním verzím klasik (jakýchkoli), tak jsem nebyl ponejprv nebyl příliš nadšen z existence tohoto. No, ale jelikož máme tento týden doma na hlídání mého šíleně jošťomilého 4letého synovce, tak se s ním na to koukám a kupodivu! jsem shledal, že je to fakt prdel. Kresba je sice dosti odfláklá a úvodní song od Čoka nějaká pipinda nepřekoná, ale fórky a scénáře vůbec, no časem to vidím i na 4.;-) P.s. dostali mě vzdušní žraloci, což je žralok, který má přivázaný balónek, který ho má jaksi nadnášeti.:)))) To mě dostalo. Orig. je orig. ale tady se opravdu nejedná (krom vizuálu) o devalvaci, což je v dnešní zparchantělé době, téměř....biblický zázrak. P.s. plně chápu i rozumím plným počtům, ale i odpadům. ()

Reklama

Reklama