Reklama

Reklama

Inventura Febia

(seriál)
Krátkometrážní / Dokumentární
Česko, 2011

Režie:

Fero Fenič, Jan Němec, Vladimír Drha, Petr Slavík, Robert Sedláček (více)

Scénář:

Fero Fenič, Jan Němec, Vladimír Drha, Petr Slavík, Robert Sedláček (více)

Hudba:

Martin Němec

Hrají:

Václav Klaus, Jiří Bartoška, Miroslav Sládek, Josef Zíma, Karel Gott, Helena Vondráčková, Marta Kubišová, Václav Havel, Otakar Vávra, Lída Baarová (více)
(další profese)

Epizody(52)

Recenze uživatele igi B. k tomuto seriálu (4)

Jiřina Bohdalová a Radek Brzobohatý (2011) (E18) 

D(e)G(e)N(e)K . . . Duplikovaná galerie národního kýče... Co se těchhle vývarů týče... :-/ - - - P.S. J.B. - 1*, R.B. - 2* - - - P.P.S. A kdy už pražská čudlárna přestane fňukat, že na (hlavně tu jejich, že...) kultúru nejsou peníze?! - - - - - (Poprvé viděno - jak původní medailonky tak i tento současný vývar pro vejvar - 3.5.2011 na >vyvařeném prostoru< , hodnocení i komentář zde jako marně první - 3.5.2011) ()

Jaroslav Foglar a trampové (2011) (E27) 

Jojo... Foglarovky jsme jako děcka hltali, takovou "Chatu v jezerní kotlině" jsem si po nějakých pětatřiceti letech přečetl nedávno i znovu. O Šípákách ani nemluvě... . . . Ale tenhle P. K. dokumentek - no, dvě hvězdy jen za tu pošetilost mistra F. a z nostalgie a úcty k stáří... - - - A ti trapníci trampíci od Chytilky? Zalomit palce a šmytec... ;o] . . . Mír klucí a holky, hlavně aby se nepobili seveřaní s jižanama, že... Jinak ale proti vejletům do přírody a spaní po širákem bez pozérství fakt žádnej dyšputát! . . . Jedna hvězda šerifská teda z Podsázaví. Paní V. Ch. na starý kolena na trampu? Trapem pryč! . . . Howgh. - - - P.S. A k tomu inventůrnímu >reprojektu< ? Nejni taky nad ty vejvary, že pane Fenič. Můžete dál fňukat nad stavem českotelevizácké kultůry. - - - - - (Poprvé viděno kdysi dávno ještě v dobách Foglarovských v rámci projektu Genus, hodnocení a komentář zde po repete 5.7.2011 na >feničoffském prostoru< jako první - 5.7.2011) ()

Olga a Dagmar Havlové (2011) (E29) 

Paní O. **, madam D. * - jinak tenhle výtěr z archívů působí nejlépe jako zářný doklad úlohy takzvané >dokumentaristiky< na vylepšování mediálního obrazu mediálních dam. Té první mi už tenkrát bylo trošku líto, tou druhou už dnes jen pohrdám... Me(r)diální komedie v praxi... °-[.. - - - - - (Poprvé viděno v dobách z věci čerstvě aktuálních, hodnocení po repete 19.7.2011 na >nepojmenovatelném prostoru< 2., kometář zde raději >bez komentáře< jako první - 19.7.2011) ()

O čem sní ženy a Dolly Buster (2011) (E30) 

Nu, tak si tak při znovusledování filmu Olgy S. trošku jigizlivě říkám, že o čem sní TYHLE ženy - budiž JIM přáno a dobře jim tak... ;o] . . . Nakonec, kdysi jsem si to už ujasnil, že... http://www.csfd.cz/film/230257-o-cem-sni-zeny/ - - - A o čem sní dylyna Dollyna? Kristuša dolina! Asi o tom čuromástru... °-/.. Každopádně vidět tuhle materii jako tvůrčí opus magnum protekčního zoufalce Z. P. DRUHÉHO(!) a vnímat zrůdu Bochníčkovou s jejími bochníky - vránu k vráně mísit spolu a formou i obsahem poslat do eurodpadu... . . . Tak po repete - Znovu Pochcat... - - - P.S. Hodnocení z vynucení zase tedy jako celek a snad už nikdy víc... - - - - - (Poprvé viděno obé kdysi v dobách aktuálních na kanálech ČT, hodnocení téhle marné kompilace po repete na >bezesném prostoru< 2., komentář zde plytký jako první - 26.7.2011) ()

Reklama

Reklama