Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je to série, která je daleko, DALEKO lepší než ty poslední 2 h*vna (Roanoke a Cult), ale v žádném případě nesahá na paty klenotu jménem Asylum či Hotel. Za mě příjemné 3 hvězdičky a fanouškům mohu doporučit, ale nečekejte zázrak. Příjemným překvapením v této sérii byly nejen cross-overy s 1. , 3. a 5. sérií, ale hlavně Jessica Lange, která se po delší době vrátila do seriálu, pravda jen na 2 díly, ale i to se počítá. Bohužel ani přítomnost skvělé paní Lange v této sérii mi nedovolí dát více než 3 hvězdy a už se těším na příští sérii ve které se vrátíme do minulost do roku 1984. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Roanoke nejhorší řada. Konec je vyložený hovno na podrážce. Do půlky to vypadalo fajně, jakmile se ale o satanova syna začal starat robot a dva IT feťáci mu vnuknuli ukončení světa(tisíci atomovkama nutno dodat), tak to šlo do c/hoven i s celým c/hovenem. Takovej konec světa si ani my nezasloužíme. 2* aka 40% ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mě překvapila. Líbilo se mi, jak byla zpracována retrospektivně, že konec byl na začátku a následující děj vysvětlil vše, jak bylo. Konec dává otevřená dvířka další sérii. Líbil se mi návrat ke Covenu, tématu třetí série. A hlavně propojení s příběhem "Murder house" bylo geniální. Fanoušci AHS se konečně dozvěděli, jak to bylo s Tateem a Violet. Je to moje druhá oblíbená série. Doporučuji a těším se na další. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojica Murphy a Falchuk síce úvodom prekvapia, avšak nakoniec sa predsa len zistíme že ôsma séria nie je Apokalypsa ale Coven 2 a tak prevládne mierne sklamanie, aj keď v porovnaní s Roannoke nightmare sa stále jedná o skvelú sériu. To, ako dvojica režisérov preferuje Sarah Paulssonovú a neznáša Kathy Batesovú však bije do očí až príliš a napriek prepojeniu jednotlivých sérii už dejové zvraty neprekvapujú tak ako kedysi. Je zrejmé, že Falchuk a Murphy pri pohľade na fotografiu Sarah robia presne to, čo Ben zo série murder House pri pohľade z okna a z ich strany by to chcelo svoju záľubu trochu menej prejavovať. Avšak Coven 2,či ako to autori nazvali Apokalypsa, nebola sklamaním, avšak ani nijako zvlášť neprekvapila. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová řada je docela zajímavá. Začátek je sice pomalejší, ale pak se to rozjede. Jak už název napovídá, jedná se o konec světa. Posledních pár lidí přežívá v podzemních bunkrech. Vše se změní, když do děje vstoupí čarodějnice. Děj je propojený s 1., 3. a 5. řadou, takže se podíváme na známá místa. Dost děje se odehrává v minulosti. Nakonec nešlo o nic převratného. Dokonce se tam i cestuje časem. Už by to mohli ukončit, dochází jim nápady... "Hail Satan!" ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Písnička, která hrála pořád dokola, je „Calling Occupants Of Interplanetary Craft“ od Carpenters. Později jí vystřídala „The Morning After“ od Maureen McGovern. Na konci dílu pak hraje „Tonight You Belong To Me“ od Patience and Prudence. (Duoscop)
  • Série se začala natáčet 16. června 2018. (Varan)

Reklama

Reklama