Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 48 000 000 $ Otvárací Víkend: 48 113 770 $ (v 3 505 Kinách) Tržby USA: 110 003 217 $ Tržby ČR: 356 319 $ Tržby Celosvetovo: 220 673217 $ Zmena režiséra bola nevyhnutná,je tu oveľa viacej (fungujúcich)fórov.Charlie tomu dodal viacej zábavnosti,jednoznačne najlepší diel Scary filmov a aj tak to je len jemne nad priemerom. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wayansovic famílie vrazila štafetový kolík do řitního otvoru klasika osmdesátkových parodií a ani to tolik nebolelo. Spojení Kruhu, Znamení a 8. míle do nějakého konzistentního tvaru asi nikdo nečekal, takže se křepčí na houpačce povedených scén a humorové nouze. K tomu prvnímu bych zařadil Leslieho Nielsena u obrazu prezidenta Forda či „resuscitaci“ na pohřbu, kdy timing převážil primitivitu, k tomu druhému výstupy Kevči Harta a pokleslost spojenou s dobovými trendy. Jedna hvězda je na rozloučenou, protože vzhledem k současným společenským náladám se dá očekávat, že kvůli stereotypům v zobrazování afroamerické komunity Scary Movie 3 gone with the wind.. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

S prvními dvěma díly to nemá mnoho společného (hlavní hrdinku alespoň odbarvili), ale vzhledem ke kvalitě dvojky je to dobře. Parodie na 8 Mile se do filmu moc nehodila a navíc obsahovala jediný opravdu povedený fórek, čímž na začátku docela zbytečně zdržovala. Jinak celkem slušný průměr asi na úrovni jedničky – od Zuckera jsem ale čekal trochu víc. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce, vyditelne a dost okázale slabší dvojce přichází trojka, která má s oběma díly společný maximálně název. Snaha o comeback Charlie Sheena a Leslieho Neelsona se nezdařil a Pamela si zase jednou za dekádu střihla miniroličku, kde ukazuje proč je u pánů oblíbená(u mě ne). Režie je o ničem a scénář je totální slepenec všeho co se v televizi oběvilo za posední 3 roky a dohromady to dává stejný smysl jako Shyamalan točící komedii s bandou pubertáků a americkým koláčem. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Natáčelo se od 12. března do 16. července 2003 v Kanadě a ve Washingtonu (D.C.) v USA. (Varan)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama