Reklama

Reklama

GLOW: Nádherné ženy wrestlingu

(seriál)
  • USA GLOW
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2017–2019), 17 h 7 min (Minutáž: 27–46 min)

Hudba:

Craig Wedren

Hrají:

Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Britt Baron, Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Sunita Mani, Kate Nash, Marianna Palka (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

G.L.O.W. (Gorgeous Ladies Of Wrestling - Nádherné ženy wrestlingu) vypráví příběh nepříliš úspěšné herečky Ruth (Alison Brie), která má ve svém profesním i soukromém životě prozatím smůlu. Role se jí vyhýbají a aniž by o tom věděla, spí s mužem své jediné kamarádky. Přes všechny překážky doufá v dosažení svého hereckého snu. Shodou podivných okolností se stane hlavní záporačkou týdenního seriálu o ženských wrestlerkách. Seriál, který nám vypráví různé příběhy hrdinek ženského wrestlingu, se odehrává v 80. letech a je plný třpytek, trvalých a barevných trikotů. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Hild k tomuto seriálu (1)

GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (2017) 

Tak tohle bylo hodně fajn. Pilotní epizoda se ke mě dostala zcela náhodou, ale ten retro styl 80. let si mě okamžitě získal. Jeden díl má kolem 30 minut, takže uteče jako voda a vy ani nebudete vědět, jak jste se tak rychle dostali až k finálové epizodě. K tomu samozřejmě výborný retro soundtrack a obsazení. K hlavní hrdince scénáristé opravdu nebyli příliš shovívaví, protože je napsaná a zahraná (výborná Alison Brie) tak, že ji musí většina diváků nesnášet a pomalu si k ní hledat cestu, což se mi ke konci série přece jen povedlo. Glow je pro mě taková zábavná seriálová jednohubka, naprosto ideální do deštivého počasí. Druhou sérii nevynechám. ()

Související novinky

Mindhunter a Stranger Things pokračují

Mindhunter a Stranger Things pokračují

03.12.2017

I letos Netflix vytasil řadu povedených seriálů. GLOW, Godless nebo Punisher sesbírali spoustu chvály, a to samé potkalo i Fincherova Mindhuntera, jenž má definitivně potvrzenou druhou sérii. Tým… (více)

Reklama

Reklama