Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Velká Británie Johnny English Strikes Again (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Abychom si rozuměli, Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, který se na stará kolena stal učitelem, by do služeb vlasti za normálních okolností nepovolal ani ten největší šílenec. Jenže jistý geniální počítačový hacker odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby a premiérka (Emma Thompson) rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytnul i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit. Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. Jak sám říká: „Digitálního padoucha můžete dopadnout jedině s analogovým přístupem.“ English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá. Na straně Johnnyho Englishe jsou totiž nejen věrný Bough a Spravedlnost, ale i schopnost udělat vždy to nejhorší možné rozhodnutí a vyjít z takové situace bez ztráty kytičky. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je důležité říct hned na začátku, že jsem od filmu nic zásadního nečekal. Jen jsme se šli se synem pobavit. A ejhle, my oba bavili a to náramně. Scény ala Mr. Bean jsou bezkonkurenční a ono stačí málo. A že to nemělo úplně příběh, to je jedno a pokud nehledáte film k velkému zamyšlení, ale spíše pro zábavu, sáhněte po tomto. Za mě nejlepší Johny English, a že by zrál jako víno a nebo přišli na to, že Mr. Bean prostě baví a bude bavit a je praticky neokoukatelnej? :) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Třetí štace a další sázka na komediální jistotu. A zase to vyšlo. Atkinson je ve svém živlu, návrat Bena Millera je skvělý tah a komické situace zase fungují na jedničku. Osobně mně potěšila i hvězdná camea a samozřejmě vynikající Emma Thompson. I tento díl je opět prvoplánově zábavný (a vychází mu to a v 95% jsou ty momenty opravdu vtipné tak, jak mají být) a akce je taky v typické JE stylu, takže za mně je to v pořádku. I třetí příspěvek do série se velmi vydařil. 80%. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(90%) Viděno v kině (CZ DABING). Soudě trailerů jsem tomu moc nevěřil a ani se mi na to nechtělo. Nakonec jsem byl mile překvapen. Spíš by si to zasloužilo rovné 4*, ale z nostalgie, z toho jak mě to překvapilo a skutečnost, že Atkinson na to stále ještě má, tak to jsem ocenit musel. Úvod je takový pozvolný, pousměju se sem tam, ale pak se to začíná humorem a vtipnými scény víc a víc rozjíždět. Především scénky v restauraci nebo poté taneční vystoupení, kdy si to Atkinson opravdu užíval. A asi vrcholem veškeré legrace byla dlouhá sekvence se simulátorem – to jsem doslova řval smíchy. Ani ve finále to moc neztrácí tempo. Já jsem opravdu spokojen, 5* je sice moc, ale já na to seru. Těším se na další shlédnutí a doufám, že vznikne čtyřka nebo snad i nějaký nový příběh s Mr. Beanem. Co dodávat? To se musí vidět. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanoušek série, ale ze zvědavosti jsem do kina vyrazil, jelikož se Špiony je teď Boom, ale Johnny English díru do světa neudělá. Po akční stránce zde není oč stát, záporák je otřesný ( jeden z nejhorších, co jsem letos viděl) a humor je střídavě vtipný a trapný. Rowan Atkinson v Bean módu je pořád fajn a Olga Kurylenko je zde víc sexy než kdy jindy, ale na kino podívanou to není ani zdaleka. 55% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jakkoli se od trojky Englishe nedaly čekat zázraky, tak jsem se na něj těšil, protože jsem pro něj vždycky měl slabost. A notabene mně jako konzervě s tlačítkovým telefonem by měl Englishův old school boj proti moderním technologiím a sbírání dat imponovat. Bohužel... Na rozdíl od dvojky, která v porovnání s jedničkou vyspěla, se trojka "vrací ke kořenům" a recykluje, snad téměř kopíruje jedničku. Takže bohužel zklamání a jednoznačně nejhorší English... 60% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (20)

  • Když Johnny English (Rowan Atkinson) předvádí ve třídě kamufláž, aby ho vcházející do místnosti nezahlídl, tak ve skutečností tam v prvním střihu vůbec nestojí. (SeBig)
  • Jediný film ze série, kde na konci neuvidíme scénu navíc během závěrečných titulků. (10milda)
  • Hra, ktorú hrá v úvode na smartfóne muž v MI7, sa nazýva "Temple Run". (ČSFD)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama