Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer 1
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (79)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 5 dílech, dále už nezaujalo. Nápad je skvělý - malé území poválečného nebo postapokalyptického světa ovládané barony, akční scény ucházející, ale příběh nudný a tupý. Když už na začátku je potřeba příběh natahovat nesmyslnými zvraty, tak nevím, jak by to vypadalo třeba (nedejbože) v dalších sezónách. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Z očekávané béčkové klišoidní vykrádačky se vyklubal sympatický kung-fu/sci-fi/politický/dobrodružný akčňák se zajímavým dějem, fajn postavama, skvělýma akčníma scénama (po hodně dlouhé době jsem si vzpomněl na Matrix - v nejlepším slova smyslu), kde krev rozhodně nechybí a zajímavě pojatým postapo světem, kde se fajnovej vyváženej střed všech možných kultur a nepůsobí to ani přeplácaně ani neoriginálně. První série - 80% .... Druhá série - 80% ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série na mě působila jako zjevení. Výborný akční seriál z post apo doby s nádechem samurajských hodnot, výbornými souboji a na vrch parádní postavy. Celá řada utekla jako voda a já slintal blahem a nadšením. Bavilo mě vše. Od přímočarosti, přes záporné postavy až po krvavé orgie s meči. 100 procent. Druhá série začala dobře, ale trošku zbytečně rozvětvovala děj. Jako jiné seriály se snažila přiblížit GoT a přidala spousty dialogů. Ty bohužel často vyšuměly do prázdna. Navíc děj si místy protiřečil a postavy se někdy chovaly dost divně. Každopádně si seriál dál držel kvalitu. 90 procent. Třetí řada už nepokrytě chystala epickou finální bitvu s epickým Poutníkem jako zápornou postavou. Bohužel se za mě jedná o krok mírně vedle. Natahovaný děj, nesympatický záporák a jeho odpudivá kněžka, uspěchané ukončení a totálně otevřený konec, stojí za tím, že je ve mě určitá pachuť. 75 procent Každopádně postavy z Into the Badlands a jejich osudy mi budou chybět a proto dám celkové hodnocení plné a 90 procent. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Prvá séria v celku zaujímavé, príbeh a prostredie načrtnuté tak po menej , skôr sa ide na bojové scény. Tie sa mi páčia, avšak niekedy je to lietanie a všelijaké skoky troška trápne.Postavy sympatické, niektoré viac niektoré menej. Tento seriál by som presne zaradil medzi tie, ktoré vás nejako neoslnia ale ako zabijak nudy poslúžia výborne.Po 2 sérii zvyšujem na 4*, páčila sa mi viacej. Zbližujeme sa s postavami, príbeh je prepracovanejší a odsýpa rýchlo. Chválim aj soundtrack. Posledný diel sa mi páčil a som zvedavý na pokračovanie. Tretia záverečná séria za mňa skvelá. Je viac príbehová , viac sa dostaneme do citov postav a zistíme čo sa udialo v minulosti. Je obrovská škoda že to bola posledná séria pretože ten seriál má stále čo ponúknuť. Posledná epizóda vynikajúca , zimomriavky proste úžasné. Škoda len že to nezakončili poriadne. Postavy ako Sunny , Baije či Widov mi budú poriadne chýbať. Kto by to bol povedal že zo seriálu na zabitie nudy sa stane plnohodnotny dych berúci seriaĺ. 5* a určite doporučujem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je všechno, co člověk od postapokalyptického akčního thrilleru čeká a ještě řada věcí navíc. Bavil mě feudální svět ovládaný barony a jejich soukromými armádami cvičených zabijáků, líbily se mi špičkově secvičené souboje s prvky wuxia, fajn byl i nádech mysteriózna a konečně není co vytknout ani castingu, který mě v té záplavě pozitiv oslovil asi nejvíce. Jestliže bych mě vypíchnout alespoň dvě jména, tak by to byli samozřejmě nekompromisní velitel smrťácké armády Daniel Wu a pak Emily Beecham, která je nehorázně a nebezpečně sexy. Tak snad bude mít druhá řada víc dílů. Šest je na takovouhle bombu zoufale málo. 100% ()

Galerie (895)

Zajímavosti (14)

  • Jako dohlížející koordinátor kaskadérů (Fight Unit / Supervising Stunt Coordinator) na této sérii pracoval Ku Huen Chiu. (Rominator)
  • Jako režisér druhého natáčecího štábu (Action Unit / Second Unit Director) na této sérii pracoval Stephen Fung. (Rominator)

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama