Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (3)

Into the Badlands (2015) 

Tohle má zatím hodně našlapaný rozjezd. Největším lákadlem je hvězda Daniel Wu, který v soubojích dává ze sebe maximum. Choreografie je špičková ( úžasná kamera,vizuál,střih) lámou se zde všechny možné končetiny v neskutečném množství a hlavně je to Rko, kde není nouze například o střep v oku či kopí v břichu. Wu je zde fakt mašina láme vazy, ruky, nohy chlapa zlomí o strom a jednoho chlapa zlomí tak, že palce mu skončí u hlavy.. ŠÍLENÉ!! Závěrečný souboj v dešti s meči dá zavzpomínat na pecku Grandmasters. Po příběhové stránce se film jeví také zajímavým, vyhovuje mi vhodně zvolená doba a mladý chlapec je zřejmě obklopen nadpřirozenými Martial arts silami, no máme se na co těšit, jde z toho cítit nadšení pro martial arts. Druhý a třetí díl zvýšil laťku velmi vysoko. Příběh se skvěle rozvíjí, akce překonává téměř vše doposud viděné. Neskutečně krvavé orgie, nadupané choreografické souboje, při kterých řvu jak na finále SuperBowlu.. téměř nerozdýchatelné. Nová srdcovka! Společně s Banshee nejlepší Akční seriál vůbec. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Úvodní díly perfektní hlavně, co se týče násilí a brutality, tak seriál nezná hranic. Postupem času mi však přišlo,že akce už nehrála primární housle a spíš se film soustředil na vývoj děje, který mě naštěstí bavil, ale akci bych uvítal víc. Přesto opět povedená série. 8/10 ()

Série 3 (2018) (S03) 

Tak dobře to začalo a tak nemastně, neslaně seriál končí. Třetí sezóna se oddaluje od původního konceptu a vůbec mi to nesedlo. Začíná to být až moc fantasy ( armáda temných) a všechny souboje obsahují létání ( prvky wu-xia) což teda nemusím. Daniel Wu se v akci už moc nepředvádí, postavy začínají být otravné (M K a Pilgrim) a jediné, co seriál drží nad vodou je chutné Gore ikdyž i toho v téhle sérii ubylo. Dokoukáno spíše ze zvědavosti než se zájmem. 60% ()

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama