Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Recenze uživatele Blowler k tomuto seriálu (3)

Into the Badlands (2015) 

Retro kung-fu postapo budoucnost? Navíc s mým oblíbeným záporákem? Jooo! ()

Levhartice se plíží sněhem (2017) (S02E06) 

Parádní díl. Jak dějově, tak střihem. Nick Frost tu konečně dostává hloubku charakteru, poprvé jsem ho viděl prát se i jinde než v "kornetové trilogii" (což je výhradně komedie). MK a jeho šíleně nudná dějová linka se konečně spojí s linkou Sunnyho a zmizí. A to nejlepší nakonec.. Ke Quinnovi, mé oblíbené postavě, se vrátí Lydia i Veil. Že by měl přece jen šanci na uzdravení? Co víc si můžu přát? Jen tak dál! ()

Černé srdce, bílá hora (2017) (S02E07) 

Bajie umí. On a Sunnyho krvácející tetování jsou jediné světlé stránky této epizody. ()

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama